Αυτή την περίοδο μπορεί να νιώθουμε τη διάθεσή μας να ανεβαίνει, όμως βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν τις εξορμήσεις στην παραλία. Αυτό σημαίνει ότι από το μυαλό μας περνούν όλες οι ατασθαλίες του χειμώνα και οι όποιες ατέλειες προέκυψαν από τις λιχουδιές που καταναλώσαμε. Αρκετές γυναίκες αναρωτιούνται με ποιους τρόπους να επιτύχουν σμίλευση του σώματος, μυϊκή ενδυνάμωση, λιπόλυση ή σύσφιξη του δέρματος σε μία ενιαία θεραπεία, χωρίς να καταφύγουν σε μη-επεμβατικές λύσεις. Βρήκαμε τη λύση και έχουμε την υποχρέωση να στην παρουσιάσουμε!

Αν γυμνάζεσαι και επιθυμείς να επιταχύνεις τα αποτελέσματά σου, αν θες να βελτιώσεις δραστικά το βάρος και τη στάση του σώματός σου ή επιθυμείς άμεση σύσφιξη έπειτα από ξαφνική απώλεια βάρους, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το μηχάνημα EMSCULPT NEO από την εταιρία BTL Aesthetics.

Το EMSCULPT NEO, βασισμένο σε περισσότερες 30 ακαδημαϊκές αξιολογήσεις, το μοναδικό με κλινικές μελέτες, πιστοποιήσεις FDA και Medical CE, καθώς και εγγυημένα αποτελέσματα, αποτελεί μία νέα προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο σε μύες όσο και στο λίπος και το δέρμα. Με την κάθε συνεδρία να διαρκεί 30 λεπτά, το EMSCULPT NEO πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας:

· Μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%

· Αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%

· Μείωση πόντων της μέσης κατά 5.9 εκ.

· Μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%

Με τις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές, το EMSCULPT NEO προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες θεραπείες για έως και 9 περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος και χτίζει τους μύες αλλά και συσφίγγει το δέρμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην αγορά κυκλοφορούν χαμηλής ποιότητας αντίγραφα. Η BTL ως εφευρέτης της τεχνολογίας HIFEM και HIFEM+ RF, ενημερώνει το ευρύ κοινό ότι το αυθεντικό μηχάνημα EMSCULPT NEO είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα ακόλουθα ιατρεία:

Όθων Κρητικός Πλαστικός Χειρούργος, Κηφισιά

Σεμίνα Παπανικολάου, Δερματολόγος, Αθήνα

Χριστιάννα Ρεπούσση, Δερματολόγος, Νέα Μάκρη

Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος, Αθήνα

Leave a Reply

Your email address will not be published.