Ξυπνάς το πρωί και μετά βίας μπορείς να ανοίξεις το μάτι σου; Μην ανησυχείς όλες το παθαίνουμε. Αν δυσκολεύεσαι όμως να κρύψεις την κούρασή σου και φαίνεσαι ναι μεν βαμμένη αλλά χλωμή και με μαύρους κύκλους, τότε ίσως έχεις κάνει κάτι λάθος με το μακιγιάζ σου!

5 απλά βήματα θα κρύψουν τη κούραση από το πρόσωπό σου!

Βάλε μία ελαφριά βάση! Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις μια BB cream ή CC cream η οποία δεν θα επιβαρύνει καθόλου το πρόσωπό σου αντιθέτως θα καλύψει τις τυχόν ατέλειες και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο νέα.

Προτίμησε ένα lipgloss με glitter! Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα βάψιμο το οποίο να σε δείχνει πιο λαμπερή και φρέσκια. Για το λόγο αυτό απόφυγε τα nude χρώματα και πρόσθεσε γυαλάδα και λίγο χρώμα.

Consealer και πάλι consealer! Το consealer είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν για τα μάτια σου! Όχι μόνο θα κρύψει τους μαύρους κύκλους σου αλλά επίσης θα τονίσει το βλέμμα σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο νέα.

Χρησιμοποίησε μάσκαρα οπωσδήποτε! Βάζοντας μόνο μία μάσκαρα και ένα concealer μπορείς άνετα να πας στην δουλειά αφού το natural look είναι η νέα τάση που κυκλοφορεί την σεζόν αυτή.

Μολύβι για τα φρύδια. Το μολύβι φρυδιών είναι πολύ σημαντικό προϊόν πλέον αφού ανασηκώνει το βλέμμα, τονίζει τα μάτια σου και φυσικά δίνει ένα καλύτερο σχήμα στα φρύδια σου.