Στη σύγχρονη εποχή, η αναζήτηση τρόπων για βελτίωση της ευεξίας και της φυσικής κατάστασης έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το μασάζ είναι ο μαγικός τρόπος να ανακουφιστούμε από πόνους σε όλο το σώμα, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό να πάμε σε ένα σπα ή να έχουμε κάποιον πάντα να μας κάνει. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούμε μόνες μας να ανακουφιστούμε από τους πόνους; Κι όμως γίνεται! Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι δυνατότητες για αυτο-περίθαλψη και ανακούφιση από τον πόνο έχουν προχωρήσει αισθητά, φέρνοντας τη λύση κυριολεκτικά στα χέρια μας.

Η Επανάσταση του Κρουστικού Μασάζ

μασάζ

 

Η Therabody, ηγέτιδα στον τομέα του κρουστικού μασάζ, παρουσιάζει το νέο Theragun Relief, μια συσκευή που υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά της υγείας και της ευεξίας. Το Theragun Relief, εξοπλισμένο με πατενταρισμένη τριγωνική λαβή και ειδικά εξαρτήματα, εξασφαλίζει βαθύ και αποτελεσματικό μασάζ στις δυσπρόσιτες περιοχές του σώματος, προσφέροντας άμεση ανακούφιση από την ένταση και τη δυσκαμψία.

Οφέλη που υποστηρίζονται από την επιστήμη:

 • Ανακουφίζει από τους πόνους.
 • Μειώνει την ένταση.
 • Διευκολύνει την ακαμψία.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Γρήγορο, αποτελεσματικό μασάζ για καθημερινή ανακούφιση. Το Theragun Relief ενσωματώνει την πιο άνετη κρουστική θεραπεία μασάζ με 3 μοναδικά εξαρτήματα, σχεδιασμένα να στοχεύουν σε διαφορετικούς τύπους μυϊκού πόνου, οποιασδήποτε έντασης αλλά και επίμονους κόμπους. Ο αθόρυβος κινητήρας του εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία μασάζ χωρίς υπερβολικό θόρυβο.

Άνετο κρουστικό μασάζ 10mm. Το Theragun Relief χρησιμοποιεί άνετο κρουστικό μασάζ 10 mm που ενισχύει την κυκλοφορία για να ανακουφίσει αποτελεσματικά από τους καθημερινούς πόνους. Σχεδιασμένο για να παρέχει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία μασάζ, είναι ιδανικό για όσους προτιμούν ένα ελαφρώς πιο ήπιο, καταπραϋντικό μασάζ.

Απλό. Ελαφρύ. Εύχρηστο. Με τον εύκολο έλεγχο ενός κουμπιού, το Theragun Relief διαθέτει έναν από τους  πιο απλούς σχεδιασμούς. Ελαφρύ και αποτελεσματικό, για καθημερινή ανακούφιση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πατενταρισμένη τριγωνική λαβή για να φτάνει σε μεγαλύτερο μέρος του σώματός σας σε σχέση με άλλες συσκευές. Το Theragun Relief διαθέτει την εύχρηστη πατενταρισμένη τριγωνική λαβή, ώστε να μπορείτε να φτάσετε άνετα οπουδήποτε στο σώμα σας χωρίς βοήθεια από άλλο άτομο.

3 επιστημονικά σχεδιασμένα εξαρτήματα για τη θεραπεία διαφορετικών περιοχών του σώματός σας. Το Theragun Relief περιλαμβάνει 3 μοναδικά προσαρτήματα, σχεδιασμένα να στοχεύουν διαφορετικούς τύπους μυϊκού πόνου:

 • Standard Ball – Μασάζ σε όλο το σώμα για μείωση της έντασης.
 • Dampener – Μειώστε τους πόνους σε ευαίσθητες περιοχές
 • Thumb – Για το χαμηλό σημείο της πλάτης και άλλα σημεία ενεργοποίησης για να απαλύνει τους επώδυνους κόμπους.

Η Εξέλιξη στην Πρακτική Εφαρμογή του μασάζ

μασάζ

Το Theragun Sense, μια συσκευή που συνδυάζει κρουστική θεραπεία με ηρεμία, δίνει νέα διάσταση στην καθημερινή αυτοφροντίδα. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ήπια ανακούφιση από τον πόνο και το άγχος, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου μέσω της ηρεμίας που προσφέρει. Ο εξατομικευμένος βιομετρικός αισθητήρας ενσωματωμένος στο Theragun Sense επιτρέπει την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, προσφέροντας έναν ακόμη πιο προσωπικό τρόπο αποκατάστασης της ευεξίας.

Οφέλη που υποστηρίζονται από την επιστήμη:

 • Ανακουφίζει και απαλύνει τους πόνους.
 • Μειώνει το στρες.
 • Προσφέρει καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Βρείτε ανακούφιση από το στρες που προκαλείται από τον πόνο. Όταν ο πόνος είναι το μόνο στο οποίο μπορείτε να εστιάσετε, το Theragun Sense εστιάζει τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα, καθώς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε ανακούφιση από πόνους, στρες και προβλήματα ύπνου.

Ήσυχη, αποτελεσματική θεραπεία μασάζ για όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Το Theragun Sense ενσωματώνει μέτρια κρουστική θεραπεία μασάζ με 4 μοναδικά εξαρτήματα, σχεδιασμένα να στοχεύουν σε διαφορετικού τύπου μυϊκούς πόνους, διαφορετικής έντασης αλλά και κόμπους. Η συσκευή είναι εξαιρετικά αθόρυβη για την πιο χαλαρωτική εμπειρία μασάζ.

Μέτριο κρουστικό μασάζ σε βάθος 12 mm. Το Theragun Sense έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με μέτρια κρουστική θεραπεία μασάζ 12 mm — το ιδανικό βάθος θεραπείας για την ανακούφιση ακόμα και του πιο επίμονου πόνου, του στρες και της έντασης στο σώμα σας. Είναι η τέλεια μέση λύση για όσους αναζητούν αποτελεσματική ανακούφιση που δεν είναι ιδιαίτερα έντονη.

4 επιστημονικά σχεδιασμένα εξαρτήματα για τη θεραπεία διαφορετικών περιοχών του σώματός σας

 • Standard Ball – Μασάζ σε όλο το σώμα για μείωση της έντασης.
 • Dampener – Μειώστε τους πόνους σε ευαίσθητες περιοχές.
 • Thumb – Για το κάτω μέρος της πλάτης και σημεία ενεργοποίησης για να απαλύνει τους επώδυνους κόμπους.
 • Micro-point – Αυξήστε την κυκλοφορία και επιταχύνετε την ανάρρωση.

Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία της Απόδοσης

μασάζ

Το Theragun PRO Plus κλείνει την τριάδα των καινοτομιών της Therabody με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συνδυάζοντας έξι διαφορετικές θεραπείες, από κρουστική θεραπεία μέχρι θεραπεία με υπέρυθρα φώτα και δόνηση, το Theragun PRO Plus είναι ιδανικό για εκείνους που επιδιώκουν τη μέγιστη απόδοση και ταχύτερη ανάρρωση. Οι υπηρεσίες του είναι πιστοποιημένες και σχεδιασμένες για να προσφέρουν αποκατάσταση υψηλού επιπέδου, κάνοντας το Theragun PRO Plus ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε αθλητή και δραστήριο άτομο.

Επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη:

 • Ανακουφιστείτε από τον πόνο.
 • Άμεση αποθεραπεία.
 • Θεραπεία των αρθρώσεων.
 • Βελτιώστε την κινητικότητα.
 • Ενισχύστε την απόδοση

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Μύες. Αρθρώσεις. Πνεύμα. Ολοκληρωμένη θεραπεία για σχεδόν οποιοδήποτε σημείο πόνου. Το Theragun PRO Plus υπερβαίνει τις παραδοσιακές θεραπείες για να ενσωματώσει έξι επιστημονικά αποδεδειγμένες καινοτομίες για τη θεραπεία του σώματος και του πνεύματος, των μυών και των αρθρώσεων: βαθιά μυϊκή κρουστική θεραπεία, θεραπεία με κοντινά υπέρυθρα LED φώτα, θεραπεία δόνησης, θεραπεία θερμότητας, θεραπεία κρύου (πωλείται χωριστά) και αναπνευστική αποκατάσταση.

Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποκατάσταση που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι θεραπείες του Theragun PRO Plus προσφέρουν όλη την επιστημονικά τεκμηριωμένη βέλτιστη δόση κρουστικής θεραπείας, κοντινά υπέρυθρα LED, θερμότητας, κρύου και θεραπείας δόνησης — δοκιμασμένες και επικυρωμένες με αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Ισχυρή 16mm κρουστική θεραπεία μασάζ. Το Theragun PRO Plus παρέχει το χαρακτηριστικό βάθος επεξεργασίας 16 mm, προσφέροντας μια ισχυρή, αναζωογονητική εμπειρία και στοχεύοντας σε βαθιές μυϊκές φλεγμονές για ταχύτερη ανάκτηση και μακροχρόνια ανακούφιση από τον πόνο. Ιδανικό για όσους προτιμούν ένα πιο έντονο μασάζ ή θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

5 εξαρτήματα κρουστικής θεραπείας για διαφορετικές περιοχές του σώματός σας.

 • Standard Ball – Μασάζ για όλο το σώμα και μείωση της έντασης.
 • Dampener – Μείωση πόνων για ευαίσθητες περιοχές.
 • Thumb – Για το κάτω μέρος της πλάτης και άλλα σημεία ενόχλησης για ανακούφιση από επώδυνους κόμπους.
 • Micro-point – Αύξηση κυκλοφορίας και προώθηση αποθεραπείας.
 • Wedge – Ωμοπλάτη, μηροί, λείανση και καθαρισμός.

Διάβασε επίσης:

Τι είδους μασάζ μου ταιριάζει;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.