Αν κάνεις μανικιούρ στο σπίτι σίγουρα ξέρεις τι εστί nail vinyl. Είναι μικρά ή μεγάλα αυτοκόλλητα τα οποία λειτουργούν ως στένσιλ. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να τα τοποθετήσεις στα νύχια σου, να απλώσεις βερνίκι από πάνω, να τα αφαιρέσεις προσεκτικά και να θαυμάσεις το σχέδιο που θα μείνει.

Ο πιο εύκολος τρόπος να προμηθευτείς nail vinyls είναι να τα παραγγείλεις online και οι πιο έμπιστες σελίδες (οι οποίες στέλνουν και στην Ελλάδα!) είναι η Twinkled T και η Bundle Monster. Αν δεν θες να πάρεις έτοιμα, υπάρχουν πολλά tutorial για το πώς μπορείς να φτιάξεις nail vinyls στο σπίτι, ένα εκ των οποίων είναι και το βίντεο που ακολουθεί το οποίο προτείνει ένα σχετικά εύκολο τρόπο.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, αν διαλέξεις να χρησιμοποιήσεις nail vinyls, είναι ότι πρέπει να έχεις “κλειδώσει” το μανό στα νύχια σου με glossy top coat πριν τοποθετήσεις τα αυτοκόλλητα πάνω τους, αλλιώς καθώς τα αφαιρείς μπορεί να κολλήσουν στο μανό σου και να χαλάσουν όλη τη σκληρή δουλειά που έκανες.

Σίγουρα τα nail vinyls είναι μια τάση που δεν πρόκειται να περάσει για αρκετό καιρό ακόμα, καθώς αποτελούν την πιο εύκολη λύση.

thumbnail_anchor-nail-vinyls