Τα αρώματα αποτελούν εδώ και αιώνες αγαπημένο δώρο για το γυναικείο πληθυσμό. Κάθε γυναίκα, μικρή ή μεγάλη, δε μπορεί παρά να γοητευτεί ανοίγοντας ένα μπουκάλι με μεθυστικό άρωμα, αφού συνήθως το ταυτίζει με την ίδια την προσωπικότητά της. Τώρα που βρισκόμαστε κοντά στα Χριστούγεννα και αναζητάμε δώρα για τα κοντινά μας πρόσωπα, είναι μια καλή ευκαιρία να χαρίσουμε ένα ιδιαίτερο άρωμα σε μια ξεχωριστή γυναίκα της ζωής μας. Οι επιλογές φυσικά είναι άπειρες. Όμως μπορούμε να καταλήξουμε στο ιδανικό προϊόν αν λάβουμε υπόψιν το χαρακτήρα του προσώπου που θα είναι αποδέκτης του δώρου. Ανακάλυψε στη συνέχεια το σωστό άρωμα που πρέπει να χαρίσεις σε μια γυναίκα, ανάλογα με το χαρακτήρα της!

Για γυναίκες δραστήριες με έντονο το στοιχείο της ανεξαρτησίας

Το Constantinople αποτελεί τη νέα άφιξη της Penhaligon’s στη σειρά Trade Routes. Πρόκειται για ένα woody oriental άρωμα για τη βασίλισσα των πόλεων. Πεύκο, ροζ πιπέρι και λεβάντα δημιουργούν μια δροσερή απεραντοσύνη που θυμίζει τον πρωινό ουρανό. Η αιώνια κομψότητα της ίριδας και του γερανιού έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με το πατσουλί και τα βρύα. Ταιριάζει σε δυναμικές γυναίκες, που καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες και δε θέλουν τίποτα να τις περιορίζει.

Για όσες διακρίνονται από έντονη θηλυκότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση

Το PERFECT INTENSE είναι ένα πλούσιο, χρυσαφένιο, ακαταμάχητο άρωμα, που είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό mantra του MARC JACOBS: «Είμαι τέλειος, ακριβώς όπως είμαι!» Είναι σαγηνευτικό άρωμα που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και υμνεί την μοναδικότητα. Το PERFECT INTENSE είναι ένα καθησυχαστικό λουλουδάτο άρωμα, αλλά με ένα απρόσμενο και πολυτελές twist. Ο φωτεινός νάρκισσος μεγεθύνεται από την κομψότητα του γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα. Καβουρδισμένα χρυσαφένια αμύγδαλα αναμιγνύονται με σανταλόξυλο δημιουργώντας ένα ζεστό τελείωμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις. Πλούσιο και γεμάτο, το PERFECT INTENSE είναι ένα πολύτιμο αλλά και παιχνιδιάρικο νέο άρωμα.

Για πνευματώδεις γυναίκες που αποπνέουν ηρεμία

Το TOM FORD ÉBÈNE FUMÉ ενώνει τις αρχαίες δυνάμεις εξαγνισμού του Palo Santo με το σαγηνευτικό Aφρικανικό ‘Eβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, το άρωμα αποπνέει μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη.

Για παραδοσιακούς τύπους με έντονη αποφασιστικότητα

Το J’adore είναι ένα σύμβολο ομορφιάς και δύναμης. Ο χρυσός, γυάλινος αμφορέας του έχει καθιερωθεί ως αντικείμενο πόθου και ένα πραγματικό μπουκάλι-έμβλημα. Αυτό το μοναδικό άρωμα, που γεννήθηκε στις αρχές του αιώνα, μιλούσε πάντα στις γυναίκες, σε όλες τις γυναίκες. Το J’adore είναι ένα λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών, άμεσα αναγνωρίσιμο, που αποτελεί ένα διάλογο, στον οποίο οι νότες συνομιλούν μεταξύ τους. Αυτή η ιδανική αρμονία επεκτείνεται στις απαλές καμπύλες του αμφορέα, που επίσης αποτελεί θρύλο.

Για την αθλητική γυναίκα που ξέρει να προσέχει τον εαυτό της

Η Moncler αποκάλυψε τα πρώτα αρώματα της μάρκας, το Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme. Το αρωματικό δίδυμο μοιράζεται μια μοναδική νότα από ορεινές ξυλώδεις νότες, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη Moncler. Αυτό το ζεστό, εκλεπτισμένο ξύλινο στοιχείο είναι ένα κοινό DNA που παραπέμπει στο πρωτοποριακό πνεύμα του Οίκου. Πίσω απ’ αυτή τη νότα, κάθε άρωμα αποκαλύπτει ένα μοναδικό μείγμα από αριστοκρατικά φυσικά συστατικά και υπέροχες νότες που δημιουργούνται από τους αρωματοποιούς Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud της Givaudan.

Διαβάστε επίσης: Πώς επηρεάζει η μυρωδιά του καφέ τη διάθεσή μας; | Thats Life. Life as it is!