Τα πρωινά καταλήγεις να αφιερώνεις περισσότερη ώρα στο τι θα φορέσεις παρά στο να φας ένα καλό πρωινό, να πιεις με την ησυχία σου ένα καφέ ή να κοιμηθείς λίγο παραπάνω γιατί το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησες. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, αλλά αυτό το σκηνικό πρέπει να αλλάξει.

Υπάρχουν πέντε βήματα για να ετοιμάζεσαι σε χρόνο dt και να παραμένεις στιλάτη, αρκεί να οργανώσεις σωστά το πρόγραμμα σου και την ντουλάπα σου. Ακολούθησε τα και ετοιμάσου να φεύγεις απ’το σπίτι σου πιο γρήγορα απ’όσο φαντάζεσαι.

1. Οργάνωσε την ντουλάπα σου

Αντί να τα έχεις όλα σκόρπια, ξεχώρισε τα ρούχα σου στις αποχρώσεις για να μπορείς να τα ξεχωρίζεις γρήγορα και εύκολα. Ακόμα καλύτερα σε εκείνα που κατατάσσονται στα casual, αυτά για τις βραδινές εξόδους και αυτά που επιλέγεις για την δουλειά σου.

2. Ενημερώσου για τον καιρό

Καλό είναι να ελέγχεις το δελτίο καιρού το προηγούμενο βράδυ, για να ξέρεις τι θα φορέσεις στην περίπτωση που ο υδράργυρος φτάσει σε υψηλά επίπεδα, ή στην περίπτωση που προκύψει βροχή απ’το πουθενά. Πόσες φορές;

3. Ετοίμασε την τσάντα σου απ’το προηγούμενο βράδυ …

Εκτός από την επιλογή των ρούχων και η τσάντα σου παίρνει ώρα το πρωί για να την ετοιμάσεις. Γι’αυτό ξεκίνα από το βράδυ, βάλε μέσα όσα χρειάζεσαι και κάπως έτσι δεν θα ξεχάσεις και τίποτα απ’την βιασύνη σου να φύγεις.

4. … Όπως και το outfit

Πριν ξαπλώσεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα για να μην καθυστερήσεις το πρωί με το ψάξιμο. Εναλλακτικά, ετοίμασε δύο σύνολα ρούχων για να είσαι 100% σίγουρη ότι δεν θα πάει κάτι στραβά. Το ίδιο θα κάνεις και με τα παπούτσια.

5. Πέτα όσα δεν χρειάζεσαι

Αν τώρα κάνεις μια εκκαθάριση στην ντουλάπα σου, θα δεις ότι έχεις ρούχα που δεν σου κάνουν ή δεν σ’αρέσουν και επομένως απλά πιάνουν χώρο. Πέτα ότι δεν χρειάζεσαι προκειμένου να μην μπλέκεσαι όταν ψάχνεις τι να φορέσεις.