Την 11η Απριλίου 2024, το ελληνικό fashion brand Mallory The Label, παρουσίασε την εκρηκτική νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με τίτλο “Nomás”. Η συλλογή αποκαλύφθηκε μέσα από ένα φαντασμαγορικό event που διοργανώθηκε στον επιβλητικό χώρο του 10am Lofts, μετατρέποντας το σε απόλυτο επίκεντρο της μόδας για τη σεζόν.

Η Έμπνευση και τα Στοιχεία της Συλλογής

Η “Nomás” διακρίνεται για τα ethnic prints και τις ζεστές, γήινες αποχρώσεις που φέρνουν στο μυαλό τα ηλιοβασιλέματα του Machu Picchu στο Περού. Αυτή η συλλογή είναι φτιαγμένη για τη σύγχρονη αμαζόνα, προσφέροντας looks που ενσαρκώνουν δυναμισμό και θηλυκότητα, αντανακλώντας ταυτόχρονα το DNA της εταιρείας. Κάθε δημιουργία αφηγείται μια ιστορία περιπέτειας και κομψότητας, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει τον αιθέριο αέρα των ατελείωτων τοπίων του Περού.

Κορυφαίες Προσωπικότητες και Εκδηλώσεις της Βραδιάς

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι των Media, Influencers και Celebrities έδωσαν το παρών, ενδυμένοι με κομμάτια από τη νέα συλλογή, μεταξύ των οποίων η Μαρία Καβογιάννη και η Σίσσυ Φειδά. Η μουσική επιμέλεια της βραδιάς ήταν έργο της DJ Αναστασίας Μαρκολέφα, ενώ τα henna tattoos με έμπνευση από το Περού ολοκλήρωσαν την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να απολαύσει τα εξαιρετικά Cocktails Paloma και Margarita, ευγενική προσφορά της Tequila HERRADURA, ενώ το event ολοκληρώθηκε με την απονομή goody bags που περιείχαν προϊόντα ομορφιάς από τη L’Oréal Paris και ένα στυλάτο καλοκαιρινό μαντήλι από το Mallory The Label.

Σημασία και Αντίκτυπος της Εκδήλωσης

Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν απλώς ένα party μόδας, αλλά μια επίδειξη της ικανότητας του Mallory The Label να δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τα προϊόντα του. Με αυτή τη συλλογή, το brand καταφέρνει να συνδυάσει την παράδοση με την καινοτομία, εμπνέοντας τα νέα κομμάτια με ιδέες από το παγκόσμιο στερέωμα της μόδας και τις πολιτισμικές ρίζες του Περού. Επιπλέον, η εκδήλωση προσέλκυσε εκπροσώπους από διάφορα μέσα και προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, ενισχύοντας την εικόνα της μάρκας και επιβεβαιώνοντας τη θέση της στο πάνθεον της ελληνικής και διεθνούς μόδας.