Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Εσύ, μπορεί ναι αλλά 3 ζωδιάκια δεν πιστεύουν ούτε στην δεύτερη ούτε στην τρίτη.

Θέλουν τον χρόνο τους για να νιώσουν ότι αρχίζουν να ερωτεύονται και σίγουρα θέλουν πρώτα να γνωρίσουν καλά τον άλλον.

Κεραυνοβόλος έρωτας πιθανότατα δεν ξέρουν τι σημαίνει και για να πούμε την αλήθεια, ούτε θέλουν και να μάθουν!

Ποια είναι αυτά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι η λογική προσωποποιημένη. Δεν μπορεί να καταλάβει ή να δεχτεί πώς μπορείς να νιώσεις έντονα συναισθήματα για κάποιον/α, απλά και μόνο επειδή κοιταχτήκατε. Αν πας να της μιλήσεις περί «θεού έρωτα» που σε «χτύπησε με τα βέλη του», θα σε κράξει άσχημα και μετά θα γελάσει. Θα σε θεωρήσει άμυαλο/η, ευκολόπιστο/η και… ονειροπαρμένο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται την σκιά του την ίδια, θα εμπιστευτεί εσένα που θα πας να τους πεις ότι τον ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά; Μεγάλο λάθος να το πεις αυτό σε έναν Σκορπιό. Και αυτό γιατί αντί να κερδίσεις την συμπάθειά του ή τον έρωτά του, θα κερδίσεις την… δυσπιστία του. Θα σε βάλει στην μαύρη λίστα με αυτούς που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν και να του τη φέρουν ύπουλα, πουλώντας του έρωτες και αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής. Μοιάζει πάρα πολύ με την Παρθένο στο κομμάτι αυτό. Είναι άτομο λογικό και πρακτικό. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά. Του φαίνονται ανοησίες και μπούρδες όλα αυτά. Δεν μπορεί να καταλάβει πού και σε τι ακριβώς βασίζεις αυτά τα συναισθήματά σου. Θα σε θεωρήσει είτε ψεύτη είτε υπερβολικό και ελαφρόμυαλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε έχει και σε τόση εκτίμηση.

Πηγή: astrology.gr