Λοιπόν κορίτσια μου, σας έχω κάποιες σούπερ ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις με προτάσεις μακιγιάζ για κάθε περίσταση και επιλογή!
Πάρτε τα beauty εργαλεία σας και πάμε να δημιουργήσουμε!

Καθαρό μακιγιάζ για κορίτσια

Τα γυαλιστερά χείλη, τα δροσερά μάγουλα και τα φτερωτά φρύδια φαίνονται διακριτικά αλλά είναι εντυπωσιακά. Για την τέλεια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ, ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες με φυσική όψη.

Super Dramatic Cat Eye

Εφαρμόστε το συνηθισμένο σας smokey eye και μετά προσθέστε μια ασημί σκιά στο κέντρο για μέγα ένταση.

Smokey Geometric Liner

Εφαρμόστε ένα ζεστό smokey και χρησιμοποιήστε χρυσή σκιά ματιών για να τονίσετε το εσωτερικό μάτι. Τραβήξτε το πάνω μέρος του βλεφάρου με μαύρο eyeliner για να του δώσετε μοναδικό σχήμα.

Glitter Lips

Αναβαθμίστε την κλασική σας εμφάνιση στα χείλη με τεράστιες ποσότητες λάμψης. Εφαρμόστε την αγαπημένη σας απόχρωση (κόκκινο ή ροζ ή οτιδήποτε άλλο!), στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να εφαρμόσετε glitter και gloss.

Βαθιές φλόγες

Γίνετε τολμηροί με αυτό το ζωντανό, smokey eye! Απλώστε ένα σκουρόχρωμο smokey eye στο βλέφαρο και μετά εφαρμόστε στο κινητό βλέφαρο μια κόκκινη σκιά. Χρησιμοποιήστε λευκό eyeliner ή σκιά ματιών για να κάνετε κάποιο σχέδιο.

Γυαλιστερά βλέφαρα

Κάντε τα μάτια σας ακαταμάχητα με γυαλιστερά «καπάκια». Εφαρμόστε ένα βασικό χρώμα σκιάς και, στη συνέχεια, προσθέστε μια γυαλιστερή κρέμα ή glitter. Μια γυαλιστερή σκιά θα παραμείνει για περισσότερη ώρα όταν είναι σε διπλή στρώση.

Σμαραγδένια Μάτια

Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να εφαρμόσετε μια πράσινη σκιά στα βλέφαρά σας και κάτω από τις βλεφαρίδες σας. Μια υγρή σκιά ματιών θα σας δώσει περισσότερη χρωστική ουσία για μια σούπερ τολμηρή εμφάνιση.

Smoky Neutrals

Αυτό το κόλπο είναι τέλειο για αυτό το εντελώς φυσικό αλλά και glam-af look που όλοι ελπίζουμε να επιτύχουμε. Απλώστε μερικές βαθιές σκιές που ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια με τον τόνο του δέρματός σας. Θα αναδείξει τα μάτια και την επιδερμίδα σας.