Μια ιδανική επιδερμίδα είναι σφριγηλή, λαμπερή, χωρίς ατέλειες, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αυτή την επιδερμίδα θέλουμε όλες και αυτό σκέφτηκε η Murad. Το καινούριο Retinol Youth Renewal Serum της εταιρείας φέρνει τη ρετινόλη στο προσκήνιο με τους πιο ξεσηκωτικούς σκοπούς. Μετά από χρόνια έρευνας, ένα serum με τριπλή δράση ρετινόλης ήρθε να μας κρατήσει νέες για πάντα. Ας μιλήσουμε λίγο για το πώς λειτουργεί.

DSC_0283

Η λεγόμενη Retinol Tri-Active Technology, βάση του ορού, αποτελείται από ένα ρετινοειδές, το οποίο μεταβολίζεται γρήγορα και ενισχύει την κυτταρική ανάπλαση. Η ρετινόλη σταδιακής απελευθέρωσης έρχεται ύστερα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα στην επιδερμίδα, με έντονη αντιοξειδωτική δράση. Το ενισχυτικό ρετινόλης έρχεται στο τέλος να εντείνει τα θετικά αποτελέσματα που προσφέρει η ρετινόλη στην επιδερμίδα σου, ενισχύωντας την απορρόφηση των υπολοίπων συστατικών και συμβάλλοντας στη διατήρηση μιας ανανεωμένης, λαμπερής επιδερμίδας χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Επιπρόσθετα, το Retinol Youth Renewal Serum περιέχει εκχυλίσματα από το φυτό Swertia και Hyaluronic Filling Spheres™, μικρά σφαιρίδια υαλορουνικού οξέως. Και τα δύο αυτά συστατικά είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι έχουν ιδιότητες χρήσιμες για κάθε επιδερμίδα.

Αν δεν πιστεύεις εμένα για την αποτελεσματικότητα, απλά ρώτα το 98% των γυναικών που το δοκίμασαν, που είπαν ότι η επιδερμίδα τους είναι αποδεδειγμένα πιο απαλή και λεία, με το 93% να είδε ορατή μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων! Τι περιμένεις; Το θαυματουργό προϊόν της Murad σε περιμένει!