Μπορεί να μη δίνεις μεγάλη έμφαση στην πετσέτα. Στην πραγματικότητα όμως αποτελεί το πιο βασικό αντικείμενο για μια επιτυχημένη απόδραση στην παραλία. Η κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης προσδίδει μία νέα διάσταση στη λειτουργικότητα και την άνεση. Είναι ιδανική για κάθε περίσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Είναι σημαντικό κατά την αγορά της να δώσουμε έμφαση όχι μόνο στο χρώμα και το σχέδιο, αλλά και την ποιότητά της. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γι’ αυτό πρέπει να επενδύσουμε σε κάτι που δε θα χαλάσει μετά από δύο βουτιές στην παραλία. Παράλληλα, με τα σημερινά δεδομένα, μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά σου να συμβάλεις στη δημιουργία ενός βιώσιμου πλανήτη με καθαρότερες θάλασσες. Αναρωτιέσαι πως;

Υπέροχες πετσέτες από επαναχρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια

Οι beach blanket πετσέτες θαλάσσης της Anaskela καλύπτουν την ανάγκη κάθε καλοκαιρινής εξόρμησης. To τετράγωνο σχήμα με διάσταση 160 x 160 είναι κατάλληλο για οικογένειες αλλά και μεγάλες παρέες. Είναι εμπνευσμένες από γεωμετρικά σχέδια σε υπέροχους καλοκαιρινούς χρωματισμούς. Επίσης, είναι φτιαγμένες από λεπτό και εξαιρετικά απορροφητικό ύφασμα, με ελαφριά σύνθεση που διπλώνει στην παλάμη ενός χεριού. Στεγνώνουν γρήγορα, ενώ η ειδική τους σύνθεση δεν συγκρατεί σωματίδια άμμου. Συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη, καθώς είναι κατασκευασμένες από μια μικροΐνα φτιαγμένη με επαναχρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια που μένουν μακριά από τις χωματερές και έξω από τον ωκεανό. Ταυτόχρονα καθιστούν τη σύνθεση κάθε πετσέτας εξαιρετικά απορροφητική, ελαφριά και συμπαγή.

Καλοκαιρινές αποδράσεις και πιο καθαρές θάλασσες

Ενισχύοντας το όραμά του προς ένα βιώσιμο πλανήτη και καθαρότερες θάλασσες, το brand Anaskela συνεργάζεται με το 1% for the Planet, δεσμεύοντας να δωρίσει το 1% των πωλήσεων σε ένα περιβαλλοντικό σκοπό που υποστηρίζει η δράση.

H συλλογή των beach blankets Anaskela συμπληρώνεται μοναδικά και από την capsule συλλογή Geometria Capsule SS21 που είναι εμπνευσμένη από τις παραλλαγές της θάλασσας και συνδυάζει έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα, αποτελώντας την επιτυχημένη συνέχεια της πρώτης συλλογής του brand.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Sonos Roam: To απόλυτο gadget του καλοκαιριού! | Thats Life. Life as it is!