Τη νέα της συλλογή, SS ’18 παρουσιάζει η Posset που θέλει να συνοδεύσει όλες τις καθημερινές μας στιγμές με άνεση, κομψότητα, στυλ και απαλούς τόνους που ταιριάζουν στις πιο ζεστές και χαρούμενες εποχές του χρόνου, την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Η φράση “Urban Chic” ταιριάζει απόλυτα στις νέες δημιουργίες της  Posset, οι οποίες αντανακλούν την ποιότητα του brand και έχουν στόχο να κερδίσουν όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και… μια θέση στη ντουλάπα σας!

1

2

Κύριο χαρακτηριστικό είναι οι λιτές γραμμές, που αποτελούν σταθερό χαρακτηριστικό της Posset και φυσικά πρωταγωνιστούν και σε αυτή τη συλλογή, πάντα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή των ποικίλων σχεδίων της, σε απόλυτη αρμονία με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η χρωματική παλέττα απαρτίζεται από απαλές και ήσυχες αποχρώσεις, όπως το λευκό του πάγου, το γαλάζιο, το χρώμα της άμμου, το ροζ, το γκρι, χρώματα τα οποία αντανακλούν τη χαλαρή και αριστοκρατική διάθεση της Posset για τη φετινή SS ’18 σεζόν!

3

Οι μεγάλες αλλά και οι μικρότερες τσάντες της συλλογής συνδυάζουν άνεση, πρακτικότητα και στυλ, τα backpacks, κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο, μας συνοδεύουν σε εξορμήσεις και είναι σύμμαχοι στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

4

Τη συλλογή συμπληρώνουν δερμάτινα αξεσουάρ, όπως pochettes και πορτοφόλια.

5

7

Εσύ θα επιλέξεις κάτι διαφορετικό από Posset;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΒΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ