Είσαι αθλητής; Ότι άθλημα και αν κάνεις είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μέσα στη τσάντα σου τα παρακάτω πράγματα για ακόμα καλύτερες αποδόσεις! Φτάσε όπου δεν μπορείς λοιπόν κάνοντας κάτι πάρα πολύ απλό. Πάμε να δούμε τι χρειάζεσαι λοιπόν:

Μια πετσέτα: Θα ιδρώσεις και είναι λογικό, αν μάλιστα είσαι σε γυμναστήριο η πετσέτα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! Και γιατί θα την χρειαστείς για να μην κάτσεις στον ιδρώτα εκείνου που ήταν πριν από εσένα αλλά και ο επόμενος στον δικό σου.

Νερό: Το νερό είναι απαραίτητη προυπόθεση σε οποιοδήποτε άθλημα. Μάλιστα μπορείς να βρεις μπουκάλια στο εμπόριο που τα γεμίζεις εσύ με το οποίο κερδίζεις διπλά αφού πρώτον, δεν θα μπερδέψεις το δικό σου με οποιουδήποτε άλλου που έχει αγοράσει από τον ψύκτη και δεύτερον κάνεις και καλό στο περιβάλλον

Συμπληρώματα διατροφής: Η ISOPLUS, κατέχοντας ηγετική θέση και οδηγώντας τις εξελίξεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής για πάνω από 30 χρόνια και αποδεικνύοντας τη συνεχή στήριξή της στον αθλητισμό και τα σημαντικά οφέλη του στον άνθρωπο, συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Marathon Expo, με τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports για αθλητές και αθλούμενους, καθώς και στον 36ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις νέες συσκευασίες & να μάθουν για τις νέες φόρμουλες των προϊόντων της myelements sports, να δοκιμάσουν μία μεγάλη γκάμα μέσω γευστικής δοκιμής, αλλά και να ενημερωθούν για τα οφέλη τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, εν όψει και του 36ου Αυθεντικού Κλασσικού Μαραθωνίου.

Capture

 

Κατά τη διάρκεια της Marathon Expo, oι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με την Protein Bar της myelements sports στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth «Raise the Protein Bar!» που υπήρχε στο εκθεσιακό περίπτερο,  κερδίζοντας επιτόπου 2 μονοδόσεις Whey Protein της ίδιας σειράς.

 

One Response