Είμαστε τα «zooms», μια ομάδα που σχεδιάζουμε και παράγουμε ρούχα & αξεσουάρ. Το εργαστήριο μας στο Μεταξουργείο, είναι η βάση μας. Ξεκίνησε σαν εταιρεία μελετών και κατασκευής (στο χώρο του design και της αρχιτεκτονικής) και προοδευτικά μεταλλάχθηκε στην μικρή φάμπρικα των Zooms. Σήμερα είμαστε μικροί βιοτέχνες και πολύ «περήφανοι» που παράγουμε το προϊόν μας μόνοι μας, από την αρχή μέχρι το τέλος.

zooms

 

Συνήθως εμπνεόμαστε από τα κλασσικά πατρόν και παίζουμε σχεδιαστικά πάνω σε αυτά. Δεν ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, φτιάχνουμε ρούχα διαχρονικά και δεν εγκλωβιζόμαστε σε κάποιο συγκεκριμένο ύφος. Μας αρέσει να «παίζουμε» καθώς και η ελευθερία να υλοποιούμε όλες τις ιδέες μας. Έτσι προκύπτει πάντα μια ποικιλία στο ύφος των συλλογών μας με κοινή όμως αισθητική.

Τα zooms αγαπάνε πολύ τα υφάσματα και ιδιαίτερα τα «παλιά» βαμβακερά και αυτό μας χαρακτηρίζει .Ψάχνουμε, συλλέγουμε και στοκάρουμε ότι αξιόλογο βρούμε και πάντα έρχεται η στιγμή που το αξιοποιούμε κατάλληλα. «Limited» και κάποιες φορές «unique» είναι συνυφασμένο με την ταυτότητα μας.

zooms

zooms

www.zooms.gr

[email protected]

zooms