Πόσο συχνά αναρωτιέσαι τι δώρο να του αγοράσω; Είτε πρόκειται για άντρα, εραστή ή σύζυγο το άγχος είναι πάντα ίδιο. Θέλεις κάτι να είναι τόσο πρωτότυπο και φυσικά αξέχαστο που θα το λατρέψει. Μην χάνεις χρόνο για να ψάχνεις το πιο ιδανικό δώρο, αυτό δεν είναι άλλο από το άρωμα του. Πώς θα βρεις όμως το σωστό άρωμα για εκείνον; Σύμφωνα με τους επαγγελματίες αρωμάτων υπάρχουν 4 κατηγορίες ανδρών και αυτοί είναι οι παρακάτω:

Κλασσικός άντρας

Ο παραδοσιακός άντρας είναι σίγουρος για τον εαυτό του και αγαπά τα κλασσικά. Το άρωμα τον βοηθά να αισθάνεται δυνατός και φρέσκος, τόσο στη δουλειά όσο και στον ελεύθερο χρόνο του.Έτσι χρειάζεται ένα αρωματικό και δροσιστικό άρωμα με μια πραγματικά αρρενωπή αίσθηση.

Μοντέρνος άντρας

Είναι ένας μοντέρνος άντρας που λατρεύει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλει ένα ζωντανό μοναδικό άρωμα που αφήνει εντυπώσεις. Και φυσικά εννοείται πως πρέπει να είναι αξέχαστο.

Αισθησιακός άντρας

Είναι χαρισματικός, δημιουργικός με εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ. Το άρωμα είναι ένας τρόπος για να απολαύσει τις αισθήσεις του και να νιώσει πιο ελκυστικός.

Χαλαρός άντρας

Είναι αυτός που πάντα έχει όρξη για περιπέτεια. Φοράει παντα άρωμα για να αισθάνεται καλά και έχει πάντα ενέργεια.

Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε τις κατηγορίες ήρθε η ώρα να σου προτείνω ένα μοναδικό άρωμα που ταιριάζει και στις 4 αυτές κατηγορίες.

Και φυσικά η πρόταση μου δεν είναι άλλη από το νέο άρωμα του οίκου BVLGARI, Glacial Essence.

Ο Αέρας είναι τα πάντα! Μια ανάσα φρεσκάδας, μια ανάσα ζωής! Ισορροπεί τον κύκλο της ζωής και την φύση. Μπορεί κανείς να τον ακούσει, να τον νιώσει, να τον αντιληφθεί. Δίνει μια ευκαιρία για αλλαγή και νέες εμπειρίες. Δίνει την δυνατότητα να αναπνεύσουμε τη ζωή και να την ζήσουμε στο έπακρο. Μπορεί όμως κάτι ακατόρθωτο να επιτευχθεί; Και μπορεί μια απέραντη ύπαρξη να την δαμάσει ο άνθρωπος; Το να συσκευαστεί ο αόρατος αέρας, είναι μια πρόκληση που μόνο το BVLGARI MAN τόλμησε.  αέρας είναι αόρατος και παρόλα αυτά έχει μια δύναμη που γίνεται αντιληπτή. Έχει την δύναμη να αλλάξει τα πράγματα!

Ψάξε για αλλαγή. Νιώσε την φρεσκάδα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ όπως και ο αέρας στα μεγαλύτερα ύψη. Στην κορυφή του κόσμου σε περιμένει η πιο υπέροχη θέα: το δικό σου μεγαλείο.Δεν είναι το βουνό που κατέκτησες, αλλά η υπέρβαση του εαυτού σου. Γιατί αυτή η ζωή είναι δική σου !