Εαν είσαι ακόμα μικρός σε ηλικία και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς προϊόντα κατά της γήρανσης τότε μπράβο γιατί ξέρεις πως θα γεράσεις αργότερα σε σχέση με τους φίλους σου.  Σε ποια ηλικία όμως θα πρέπει να ξεκινήσεις ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα;

Η πιο σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις τη φροντίδα κοντά στα 30. Αν κάτω των τριάντα τότε μπορείς να προστατεύεις το δέρμα σου χρησιμοποιώντας αντηλιακή προστασία, προσέχοντας τη διατροφή σου κα. Όταν όμως φτάσεις στα 30 τότε πρέπει να δοκιμάσεις κάτι πιο δραστικό.

Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του. Ο άντρας του σήμερα δεν καθορίζεται από έναν και µόνο ρόλο. Διαθέτει πολυδιάστατους ρόλους, τον ενδιαφέρει η εικόνα του  και είναι επιλεκτικός.

Ένας άνδρας όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς, καταξιωμένος Chef, επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας και πλέον ο Brand Ambassador για την Vichy Homme. Μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα κομψός και επιλεκτικός στην εικόνα του, κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς VICHY  HOMME. Η σειρά VICHY HOMME είναι η N°1 ανδρική σειρά στο φαρμακείο. Αγκαλιάζει την ανδρική ταυτότητα και αναδεικνύει την επιλεκτική πλευρά του άντρα, δίχως να τον περιορίζει σε στερεότυπα και ρόλους. Η πρώτη digital καμπάνια του Σωτήρη Κοντιζά για τη σειρά Vichy Homme, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο αρχές Ιουνίου. Η Vichy αναθεωρεί την έννοια της αρρενωπότητας και ορίζει τα νέα θεμέλια στο κεφάλαιο της ανδρικής περιποίησης!