Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει -ημίγυμνη- στην αγκαλιά του του hair stylist Κρις Μακ Μίλαν και μιλάει -έξω από τα δόντια στο νέο τεύχος του περιοδικού Allure. 

Με το λόγο της δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η εμφάνισή της χωρίς make up στην ταινία Cake αλλά σχολιάζει και την εμμονή κοινού και άλλων ανθρώπων σχετικώς με το παιδί που δεν έκανε ακόμα!

«Δεν μου αρέσει καθόλου η πίεση που ο κόσμος ασκεί επάνω μου, ως γυναίκα που δεν έχει τεκνοποιήσει άρα έχει αποτύχει απέναντι στη θηλυκή φύση της. Δεν είναι δίκαιο. Μπορεί να μην έχει βγει ένα παιδί από τη μήτρα σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να είσαι και λίγο μάνα απέναντι σε σκυλιά, φίλους, στα παιδιά φίλων…», δηλώνει!

Στην επερχόμενη ταινία εμφανίζεται Cake εμφανίζεται άβαφη με μια ουλή στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σταμάτησε να βάφεται, να κάνει αποτρίχωση και να κοιτάζει σε καθρέφτες. «Οταν μια γυναίκα βγαίνει άβαφη, χωρίς γοητεία, κερδίζει αυτομάτως κάποιο είδος σεβασμού! Επιτέλους ερμηνεύει, είναι το σχόλιο που πολλοί θα κάνουν. Το βρίσκω αρκετά σεξιστικό. Κάτι αντίστοιχο δεν γίνεται με τους άντρες…», λέει!