Οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα είναι έντονες στο αστρολογικό πεδίο, καθώς την Πέμπτη 25 Ιουνίου η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει φαινομενικά σε ορθή πορεία ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Το προηγούμενο διάστημα η επικοινωνία στην προσωπική ζωή είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Έντονη ήταν η εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τα αισθηματικά και κατά πόσο το αντικείμενο του πόθου μας αντιλαμβανόταν τον τρόπο που σκεφτόμασταν.

Από τις 25 Ιουνίου και μετά μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία σκέψεις και διορθωτικές κινήσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στη σχέση μας. Οι παρεξηγήσεις παύουν να υπάρχουν και δημιουργούμε ένα άκρως ευχάριστο σκηνικό απολαμβάνοντας τις στιγμές με το ταίρι μας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια εκτοξεύονται στα ύψη και δημιουργούν ανάλογες προϋποθέσεις. Το φλερτ κυριαρχεί και δημιουργεί έντονο παιχνίδι μυαλού που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά, συμφωνίες και συναλλαγές σε εμπορικό επίπεδο, σε ότι αφορά το διαδίκτυο και τις δημόσιες σχέσεις ξεμπλοκάρουν, αφού βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές διεξόδους για να ξεπεράσουμε εμπόδια και καθυστερήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Παράλληλα ευνοούνται και οι οικονομικές δοσοληψίες, καθώς οι συνεννοήσεις είναι σαφείς και δεν υπάρχουν παρερμηνείες.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Κριό που θα παραμείνει μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου 2021. Η διέλευση αυτή μπορεί να αποβεί καταλυτική για την ζωή των Παρορμητικών Ζωδίων που έχουν γεννηθεί από τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και μετά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Άρης στο ζώδιο που κυβερνά είναι σε ισχυρή θέση και μας ενισχύει με τις καλύτερες ενέργειες του. Ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, η αυτοπεποίθηση και η γενναιότητα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή ή σε όποιον άλλον τομέα μπορεί να μας ενδιαφέρει έντονα και να επιδιώξουμε να προκύψουν εξελίξεις.

Δείτε ξεχωριστά για κάθε ζώδιο της προβλέψεις για την εβδομάδα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2022 έως και Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 βοηθώντας οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή της εβδομάδας, καθώς στις 28/6 ο κυβερνήτης σου Άρης, περνά στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας ένα διάστημα το οποίο θα έχει λίγο από όλα! Νεύρα, ένταση, πείσμα, θέληση αλλά και πάθος για οτιδήποτε κάνεις, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Άρη στον Κριό. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κατευνάσεις την παρόρμηση -η οποία θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα- προκειμένου να μη δημιουργηθούν ζητήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα οικονομικά ζητήματα, καθώς η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 25/6 και θα δώσει ανάσες στο ταμείο σου. Με τις κατάλληλες κινήσεις είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να διαχειριστείς καλύτερα τα έξοδά σου, το μόνο σίγουρο είναι πως είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο θα βρεθείς κερδισμένος. Στις 28/6 ο Άρης περνάει στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό και δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος για εσένα που θα συμβαίνουν αρκετά πράγματα μπροστά σου, όμως θα συμβαίνουν και άλλα τόσα πίσω σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς τα προσωπικά σου ζητήματα.

Δίδυμος

Δίδυμε μου μία ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου στις 25/6. Αυτό δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα παρατηρήσεις πώς θα φυσήξει «αέρας ανανέωσης» στην προσωπική σου ζωή. Είναι πάρα πολύ πιθανόν αισθηματικά ζητήματα τα οποία σε είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, να αρχίσουν να επιλύονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους σου. Στις 28/6 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση σε ωθεί σε συλλογικές δραστηριότητες, επαφές με φίλους και επικοινωνία με πρόσωπα που μοιράζεστε τους ίδιους στόχους!

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σου φαινόντουσαν αρκετά μπερδεμένα κατά το παρελθόν, σιγά-σιγά θα αρχίσουν να δίνουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σε αυτό θα συμβάλλει η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Διδύμους από τις 25/6 καθώς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που τελικά έχει σημασία για εσένα και αξίζει να ασχοληθείς. Στις 28/8 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα δημιουργήσει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Λέων μου μία νέα εβδομάδα ξεκινά η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική για εσένα και για τα ζητήματα που σε απασχολούν ιδιαίτερα αν είναι αισθηματικής φύσεως. Η Αφροδίτη στις 25/6 ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και η επιστροφή της στην κανονική της πορεία, φέρνει «δώρα» σε προσωπικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες αλλά και ενθουσιασμός για οτιδήποτε κι αν κάνεις είναι μερικά από τα σενάρια που θα σε συνοδεύσουν το επόμενο διάστημα. Στις 28/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού και αυτό δείχνει πως οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι πολύ ευνοϊκές για εσένα. Επίλεξε να τις περάσεις παρέα με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας συλλογικές δραστηριότητες ή -αν μπορείς- μία μικρή εκδρομή!

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για εσένα. Η Αφροδίτη από τις 25/6 θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό δείχνει πως κάποια επαγγελματικά πλάνα τα οποία είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα, ξαφνικά θα αρχίσουν να κινούνται. Τώρα δεν αποκλείεται να βγουν από τον πάγο επαγγελματικές προτάσεις που του είχαν γίνει καθώς και κάποια σχέδια που υπήρχαν στη δουλειά, τα οποία είχαν μείνει στάσιμα. Η εβδομάδα κλείνει με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 28/6 δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο ενέργεια, αυξημένη λίμπιντο αλλά και έντονα συναισθήματα.

Ζυγός

Ζυγέ μου μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά καθώς η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6. Η νέα της πορεία είναι πολλά υποσχόμενη όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία πιο καθαρή εικόνα και σε διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες σε μπέρδεψαν κατά το προηγούμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρχουν στιγμές έντασης καθώς στις 28/6 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και δημιουργεί κατάλληλο υπόβαθρο για αντιπαραθέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στη σχέση που έχεις με ένα συνεργάτη σου, καθώς μπορεί να κάνει πράγματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα και σου δημιουργούσαν άγχος και ανησυχία. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 και φέρνει σημάδια βελτίωσης σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Στις 28/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό και αυξάνει τα αποθέματα της ενέργειας σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις την απαιτητική καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που θα τη συνοδεύουν το επόμενο διάστημα.

Τοξότης

Τοξότη μου μία θετική εβδομάδα ξεκινά καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 και ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Από τα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξει κοινό σημείο επαφής με ένα πρόσωπο που είχαν δημιουργηθεί αρκετές αντιπαραθέσεις το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι εξίσου πιθανό πράγματα που σε απασχόλησαν και σχετίζονται με συνεργασίες, να αρχίσουν να βελτιώνονται. Άλλο ένα θετικό νέο για εσένα είναι πως στις 28/6 ο Άρης πέρνα στο φιλικό ζώδιο του Κριού και δείχνει πως αρχίζεις να αποχαιρετάς την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος, γυρνώντας στον παλιό, καλό και αισιόδοξο εαυτό σου! Σε αυτό θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο και τα αισθηματικά ζητήματα!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου οι συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να περάσεις με ηρεμία αυτές τις ημέρες, κάτι που είχε καιρό να συμβεί, καθώς το προηγούμενο διάστημα οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές. Σε αυτό θα συμβάλει η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 που φαίνεται πως θα βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου και την καθημερινότητά σου. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν κούραση. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 28/6 σου λέει να διαχειριστείς με προσοχή οικογενειακά ζητήματα, καθώς μπορεί να αποτελέσουν αιτία εντάσεων.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα βάλεις σε προτεραιότητα τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, καθώς η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 και θα δημιουργήσει νέα, θετικά δεδομένα σε αυτά. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση αξίζει να επενδύσεις χρόνο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να δεις και τις δικές του προθέσεις. Την Κυριακή 28/6 ο Άρης περνάει στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό και αυτό δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς περισσότερο στους ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περιβάλλον. Βέβαια αυτό μπορεί να κρύβει παγίδες καθώς η στενή επαφή μαζί τους, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αντικρουόμενες απόψεις και διαφωνίες μεταξύ σας.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις έμπνευση και δεν αποκλείεται να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τρόπους για να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι, να αγοράσεις πράγματα για τον εαυτό σου και να δημιουργήσεις γύρω σου εικόνες που σε εμπνέουν! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 και θα σε βοηθήσει να τελειώσεις κάποια πράγματα που είχες αρχίσει το προηγούμενο διάστημα όμως είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με το σπίτι σου. Στις 28/6 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και πέρνα στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πώς ξεκινά μία περίοδος η οποία χρειάζεται προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως θα έχει κάποια παραπάνω έξοδα.

πηγή: myastro