Εμείς είμαστε συντηρητικές και δε μοιραζόμαστε όχι το γκόμενο, ούτε το bic στυλό μας, δείτε όμως τι γίνεται στο hollywood που οι star είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και απελευθερωμένοι.

Η Gwyneth Paltrow μετά από 10 χρόνια γάμου με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin δηλώνει ευτυχισμένη και παραδέχεται σε συνέντευξή της, «πιστεύω ότι αν είναι σημαντικό για κάποιον να παραμείνει πιστός στον σύντροφό του, τότε αρχίζεις και εκτιμάς κάποιες στιγμές της κοινωνικής σου ζωής από κάποιες άλλες. Κανένα ζευγάρι δεν είναι το ίδιο και καθένα αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα συγχωρούσα την απιστία και θα με συγχωρούσαν, αλλά δεν μπορώ να δώσω μια ειλικρινή απάντηση γιατί δεν μου έχει συμβεί. Νομίζω ότι θα ήταν σκληρό για μένα να ανακαλύψω ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη μου μετά από 20 χρόνια γάμου. Φαντάζομαι ότι θα άρχιζα να αμφισβητούσα τη ζωή μου. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν σκληρά για μένα, αλλά πιστεύω ότι αν υπάρχει αυθεντικότητα και ειλικρίνεια ανάμεσα στο ζευγάρι, όλα θα πάνε καλά».

Με τέτοια σύζυγο δε νομίζουμε πως θα του περνούσε από το μυαλό του Chris Martin, αλλά όπως και να έχει μήπως να μας γίνει μάθημα για να χαλαρώσουμε κι εμείς λιγάκι;