Tο αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, συνεχίζει να μας προσφέρει στιγμές «σκέτη γλύκα!» διοργανώνοντας τον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό! Εσύ, τι τύπος γλυκού είσαι; Choco Lovers – Mama’s – Gourmet ή Summer; Όλοι οι λάτρεις της SweeteStevia καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα αναδείξουν τι τύπος γλυκού είναι ο καθένας και να επιλέξουν τον δάσκαλο τους για να φτιάξουν μαζί το γλυκό της επιλογής τους!

Ο δρόμος για τη νίκη έχει όλη τη γλύκα της Sweete και… θα αναδείξει 2 μεγάλους νικητές οι οποίοι θα ζήσουν την εμπειρία ενός Sweete μαθήματος ζαχαροπλαστικής με τους γνωστούς foodbloggerCoolArtisan & FunkyCook οπού θα δημιουργήσουν μαζί αγαπημένα Sweete γλυκά. Η γλυκιά τους εμπειρία θα ολοκληρωθεί με ένα πολυμίξερ που θα λάβουν για να τα φτιάχνουν στο μέλλον μόνοι τους, τα αγαπημένα τους γλυκά.

Sweete_Σκέτη Γλύκα (2)

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ… Ακόμα 10 νικητές, που θα προκύψουν από κλήρωση, θα κερδίσουν από ένα «σετ προϊόντων και δώρωνSweete» για ένα καλοκαίρι «σκέτη γλύκα!».

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό Sweete – Σκέτη Γλύκα – μέχρι τις 28/05 – μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Διαδικτυακού Ιστότοπου www.sketiglyka.sweetestevia.gr που φιλοξενείται στο www.sweetestevia.gr αλλά και την επίσημη σελίδα της SweeteSteviaστο facebook: www.facebook.com/Sweete.Stevia/app_1608702592734769

ΗSweeteStevia απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής αλλά και σε όλη την οικογένεια φροντίζοντας να μην στερηθείτε τις αγαπημένες σας γλυκές γεύσεις σε κάθε τους εκδοχή.

Μπείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebookwww.facebook.com/Sweete.Stevia κι ανακαλύψτεόλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού, tips που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στην καθημερινότητά σας καθώς και μια σειρά από συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας συναρπάσουν.