Επειδή οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν σε περίπτωση που έχετε σκοπό να πάτε κάπου οδικώς ξέρετε ότι τα μικρά παιδιά σίγουρα θα κουραστούν. Αν λοιπόν θέλεις να περάσει η ώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να ζαλιστούν τότε σου έχω ετοιμάσει μερικές προτάσεις για να διασκεδάσετε και να φτάσετε αμέσως στον προορισμό σας.

Το παιχνίδι με τις πινακίδες των αυτοκινήτων – Προσπαθήστε να βρείτε λέξεις που να έχουν μέσα τα γράμματα από τις πινακίδες των αυτοκινήτων που περνάνε. Αν μάλιστα θέλεις να το δυσκολέψεις τότε θα πρέπει η λέξη να ξεκινάει από το πρώτο γράμμα της πινακίδας, εκείνος που θα βρει τα περισσότερα γράμματα φυσικά κερδίζει.

Το παιχνίδι με τις λέξεις – Η αντίπαλη ομάδα θα πρέπει να πει πέντε λέξεις για παράδειγμα: καπέλο, σπίτι, μάγισσα, τηλέφωνο, τετράδιο τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια ιστορία σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

Ακούστε ένα παραμύθι – Όταν θέλεις η μικρή μας φίλη ή ο μικρός μας φίλος να χαλαρώσει τότε ένα ακουστικό παραμύθι είναι η καλύτερη ιδέα, μπαίνοντας στο youtube μπορείς να βρεις πολλά από τα παραμύθια αυτά για να κατεβάσεις και να έχεις πάντα μαζί σου. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να μη ξεχάσεις τα ακουστικά. Στη γκάμα της JBL υπάρχουν και πολλά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για μικρές ηλικίες… άλλωστε, και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη μουσική, η οποία μπορεί να τους ανοίξει νέους “ορίζοντες” και να ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητά τους! Δύο από αυτά είναι και τα JBL JR300 και JR300BT, με το δεύτερο, προφανώς, να έχει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth. Έρχονται σε πολύ χαρούμενα, φανταχτερά χρώματα, με μέγεθος που να εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι του παιδιού, φυσικά με ρυθμιζόμενους βραχιόνες για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε και με μαλακά μαξιλαράκια για να μη κουράζει τα αυτιά και το κεφάλι του. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των δύο headsets είναι πως περιορίζουν τη μέγιστη ένταση στα 85db ώστε ακόμα και με τη ρύθμιση στο “MAX”, να μην υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στο τύμπανο του αυτιού, το οποίο είναι και πιο ευαίσθητο στα παιδιά.