Κοντά, στενά και παστέλ. Λες και είναι συνεννοημένα όλα τα brand να βγάζουν τα ίδια σορτσάκια για τα κορίτσια. Μία μητέρα, η Sharon Choksi, δεν το πίστευε πως γύριζε όλα τα μαγαζιά και έβρισκε μόνιμα το ίδιο concept για την κόρη της. Μάλιστα για να πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, συγκέντρωσε ρούχα από 10 από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ρούχων και η σύγκριση έδειξε πως τα σορτσάκια των κοριτσιών είναι πάντα το ένα τρίτο σε μήκος με εκείνο των αγοριών!

Έτσι αποφάσισε να δείξει στις εταιρείες ρούχων πως κάνουν ένα τεράστιο λάθος, αφού και τα κορίτσια πρέπει να έχουν σορτσάκια που τα βοηθούν να κάνουν δραστηριότηες με άνεση και όχι ρούχα που πρέπει να είναι ροζ και άβολα. Γιατί υπάρχει παραπάνω από ένας τρόπος για να είσαι κορίτσι! Η σειρά ρούχων της Girls Will Be έγινε πραγματικότητα με την κόρη και τις ανιψιές της να την προειδοποιούν να μη βάλει επάνω τους το παραμικρό glitter! Γιατί και τα κορίτσια θέλουν να τρέξουν και να νιώσουν άνετα!

 


mom-creates-shorts-clothing-girls-will-be-sharon-choksi-7 mom-creates-shorts-clothing-girls-will-be-sharon-choksi-8 mom-creates-shorts-clothing-girls-will-be-sharon-choksi-9 mom-creates-shorts-clothing-girls-will-be-sharon-choksi-16
Πηγή: scarymommy