Η επιστροφή στα σχολεία μπορεί να δημιουργεί άγχος σε μερικούς γονείς που πρέπει να τρέξουν στα καταστήματα. Από την άλλη οι μικροί μας φίλοι ανυπομονούν για να εντυπωσιάσουν με τα καινούρια τους ρούχα και τη καινούρια τους τσάντα. Τι θα πρέπει να αγοράσεις εσύ στη μικρή πριγκίπισσα για να είναι πάντα στυλάτη;

Κάλτσες

Capture

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει ο καιρός φθινοπωρινός για τα καλά όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις αρκετά και πολύχρωμα ζευγάρια κάλτσες. Η νέα σειρά της Calzedonia θα εντυπωσιάσει τη μικρή μας φίλη τόσο που θα ανυπομονεί να χειμωνιάσει! Ρίγες, φιογκάκια και αρκετό χρώμα κυριαρχεί στη νέα συλλογή και η fashionista κυριολεκτικά θα ξετρελαθεί.

Λαστιχάκια για τα μαλλιά 

Capture

Γυμναστική ή μπαλέτο; Ότι και αν έχει κατά τη διάρκεια ή μετά το σχολείο σαν χόμπυ θα πρέπει να έχει τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε έναν όμορφο κότσο ή μια περίτεχνη κοτσίδα. To «έχεις ένα λαστιχάκι;» είναι μια έκφραση που ακούς σχεδόν καθημερινά αυτός είναι και ο λόγος που το exeis ena lastixaki πήρε το όνομα του δίνοντας ζωή και χρώμα στα λαστιχάκια.

 Σχολική τσάντα

Capture

Αν κάποτε η αναζήτηση της νέας σχολικής τσάντας δημιουργούσε πονοκέφαλο στους γονείς πλέον αποτελεί παρελθόν! Στα Public μπορείς να βρεις αμέτρητες σχολικές τσάντες με τιμές που ξεκινούν από 5€ μόνο! Επιπλέον εδώ θα βρεις και το πακέτο School Pack ένα πακέτο με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα.

Lunch Box

Capture

Το κουτί αποθήκευσης φαγητού LEGO είναι ιδανικό για να αποθηκεύεις το φαγητό της μικρής μας φίλη για να  το παίρνει μαζί στο σχολείο ή στις εξωσχολικές δραστηριότητές της! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις ένα νόστιμο υγιεινό φαγητό με αρκετό χρώμα για να την κερδίσεις. Έτσι το lunch box θα επιστρέφει πάντα άδειο

One Response