«Μαμά, πώς θα μου φτιάξεις τα μαλλιά σήμερα;» ή από την άλλη πλευρά «Έλα εδώ αγάπη μου να σου φτιάξω τα μαλλάκια»! Σε όποια κατηγορία από τις δύο και αν ανήκεις το χτένισμα για το σχολείο ήταν μέχρι χθες δύσκολη υπόθεση σήμερα όμως γίνεται παιχνίδι. Πάμε λοιπόν να δούμε τα πιο ωραία χτενίσματα για αγόρια και κορίτσια.

Ένα σωστό look για να αναδειχθεί πρέπει πάντα να ολοκληρώνεται από ένα ωραίο και στιλάτο χτένισμα. Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βάσει των εξατομικευμένων αναγκών είναι δύσκολη τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά.

Τα παιδιά έχοντας μια αρκετά έντονη καθημερινότητα με πολλές δραστηριότητες, έχουν ανάγκη από προϊόντα που θα τα κάνουν να αισθάνονται άνετα και όμορφα με τον εαυτό τους. Έτσι οι γονείς αναζητούν προϊόντα που θα προσφέρουν στα παιδιά τη σωστή περιποίηση, θα καλύπτουν τις ανάγκες τους και θα τα βοηθήσουν να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Τα προϊόντα Sensitive Kids Styling Gel και Sensitive Kids Magic Spray της FREZYDERM, βάζουν τέλος στο μπέρδεμα των μαλλιών και στα αδύναμα κρατήματα. Τα παιδιά μπορούν πλέον να αποκτήσουν την περιποίηση και το look που επιθυμούν ενώ το χτένισμα των μαλλιών τους να εξελίσσεται σε μια εύκολη διαδικασία.

Αγόρια

Capture   CaptureCapture      Capture

Φυσικά για να τελειοποιήσεις το look θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το νέο Sensitive Kids Styling Gel!

Capture

Κορίτσια

Capture   Capture

Capture   Capture

Και για να ξεμπερδεύεις εύκολα τα μπερδεμένα μαλλάκια της μικρής σου τότε πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το  Sensitive Kids Magic Spray!

Capture

 

 

One Response