Είναι λογικό της καθημερινές να κουράζεστε πάρα πολύ με τη δουλειά και το παιδί σας να μη σας βλέπει αρκετά. Από την άλλη, είναι σημαντικό να περάσετε μερικές στιγμές μαζί του. Τι θα ήθελε ένα παιδί για να είναι ευτυχισμένο; Ε λοιπόν ετοιμάσαμε μερικές προτάσεις για εσάς για να διασκεδάσετε με τη ψυχή σας για αυτό το σαββατοκύριακο.

Capture

Το Halloween έρχεται πιο νωρίς στο Allou! Fun Park. Το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου, απαίσια πλάσματα θα κατακλείσουν το Allou! Fun Park προκαλώντας ανατριχίλα και τρόμο στους ανυποψίαστους επισκέπτες. Η νύχτα πέφτει και οι νεκροί ζωντανεύουν. Τρομακτικά ζόμπι δραπετεύουν από το “The House Of Fear BODIES” και καραδοκούν να μεγαλώσουν τον πληθυσμό τους παίρνοντας με το μέρος τους όσους συναντήσουν. Παραμονεύουν στους διαδρόμους του Allou!, σε κρυφά σημεία, ακόμα και πάνω στα παιχνίδια. Ετοιμαστείτε για το Zombie Fest!    Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, 19:00-21:00, τα ζόμπι κυκλοφορούν ελεύθερα στο Allou! Η είσοδος προτείνεται η είσοδος σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών. Όσοι τρομάζουν εύκολα, να το ξανασκεφτούν! Οι υπόλοιποι περάστε την πύλη… τα ζόμπι και πολλές ακόμα εκπλήξεις σας περιμένουν!

 

Capture

To Hard Rock Cafe Athens ανοίγει ξανά τις πόρτες του με θεματικές εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους! Από τον Οκτώβριο μέχρι και το Μάιο, κάθε Κυριακή τα παιδιά έχουν πάλι την τιμητική τους, καθώς ο 1ος όροφος του Hard Rock Cafe μετατρέπεται σε χώρο δημιουργικής απασχόλησης για όλα τα παιδιά, ηλικίας από 3 έως 10 ετών! Οι «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ», ο θεσμός του Hard Rock Cafe  που σχεδιάστηκε αποκλειστικά  για τα παιδιά, επιστρέφουν δυναμικά με θεματική «Πειρατές ή Πριγκίπισσες», συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα τους επιπλέον ειδικές θεματικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στις αγαπημένες γιορτές των παιδιών (και των ενηλίκων) όπως το Halloween! Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για τις «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ» οι μικροί μας φίλοι «ταξιδεύουν» στον κόσμο των παραμυθιών, φορώντας την στολή της αγαπημένης τους πριγκίπισσας ή του πειρατή που προτιμούν, κάνοντας χειροτεχνίες, παιχνίδια με μπαλόνια, face painting και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες πάντα με την καθοδήγηση και υπό την επίβλεψη της παιδαγωγού μας. Επιπλέον, μόλις πεινάσουν τα παιδιά μας μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους Roxtars γεύμα που συμπεριλαμβάνει λαχταριστές γεύσεις, όπως κλασσικα Hard Rock Cafe burgers και hot dogs, φιλετάκια κοτόπουλου πανέ ή σαλάτα με κοτόπουλο, αλλά και ροφήματα και χυμούς, επιλογές ώστε να καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις κάθε γονιού αλλά και η όρεξη κάθε παιδιού! Όσο τα παιδιά σας διασκεδάζουν, εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας,  περιτριγυρισμένοι από αυθεντικά κομμάτια μουσικής ιστορίας, τα αποκλειστικά memorabilia που κοσμούν το χώρο του Hard Rock CafeΑπολαύστε την πιο ευχάριστη μέρα της εβδομάδας σε έναν ξεχωριστό χώρο συνδυάζοντας την απόλαυση για μικρούς και μεγάλους! Οι «Παιδικές Κυριακές», ξεκινούν στις 12:30 και ολοκληρώνονται στις 16:30, και έχουν γενική είσοδο 10 ευρώ (εξαιρούνται ειδικές εκδηλώσεις).