Αυτές τις ημέρες, γονείς και νονοί έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των κατάλληλων πασχαλινών δώρων για παιδιά κάθε ηλικίας. Στα ράφια των καταστημάτων και την τηλεόραση «παρελαύνουν» διάφορα παιχνίδια ενόψει εορτών, όμως κάθε ενήλικας σκέφτεται ότι, πέρα από την ψυχαγωγία, το δώρο καλό είναι να αναπτύσσει και τις δεξιότητες ενός παιδιού.

Μια από τις καλύτερες επιλογές για το Πάσχα αποτελούν τα παιχνίδια που βάζουν το παιδί να δημιουργήσει κάτι με τα χέρια του, ενεργοποιώντας παράλληλα τη φαντασία του. Η άμμος Kinetic Sand, για παράδειγμα, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτες ώρες, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητά τους. Αποτελείται από 98% φυσική άμμο και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν περιέχει γλουτένη, καζεΐνη και λακτόζη.

Είναι διαθέσιμα τα σετ:

Sanbox set

To sandbox set επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να δημιουργούν και να απολαμβάνουν ένα μαγικό παιχνίδι με την άμμο. Περιλαμβάνει 4 διαφορετικά καλούπια: φτυαράκι, κάστρο, καβουράκι & χελώνα, που κάνουν τις επιλογές για κατασκευές απεριόριστες. Έρχεται σε τρεις υπέροχες αποχρώσεις: Μπλε, Μοβ και Πράσινο.

Castle

Το φοβερό καλούπι Kinetic Sand σε σχήμα κάστρου, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους και τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια μοναδική καστροπολιτεία. Προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση και είναι διαθέσιμο σε 8 χρώματα: Μπλε, Ροζ, Μοβ, Πράσινο, Λευκό, Καφέ, Κόκκινο, Χρυσαφί.

Sand

Η απίστευτη άμμος Kinetic Sand είναι διαθέσιμη σε 4 φανταστικά χρώματα: Ροζ, Μπλε, Μοβ & Πράσινο για να διαλέξει ο καθένας το αγαπημένο του και να δημιουργήσει τους συνδυασμούς της επιλογής του. ‘Ερχεται σε πρακτικό χάρτινο κουτάκι που ξανακλείνει.

Kinetic Sand Mini Bucket

Το Μίνι Κουβαδάκι Kinetic Sand φέρνει τη χαρά της παραλίας στο σπίτι! Το κουτί έχει λαβή και καπάκι (με ενσωματωμένο καλούπι για τουβλάκια) και περιέχει Άμμο Παραλίας Kinetic Sand. Η Άμμος Παραλίας Kinetic Sand είναι φτιαγμένη από χοντρούς κόκκους φυσικής άμμου, είναι υποαλλεργική και δεν περιέχει τοξικά συστατικά.

Sand – Colors

Η απίστευτη άμμος Kinetic Sand είναι διαθέσιμη σε 3 φανταστικά χρώματα: Μοβ, Πράσινο και Μπλε. Το πρακτικό σακουλάκι σφραγίζει ξανά και είναι ιδανικό για ασφαλή αποθήκευση! Διαλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα… και το παιχνίδι ξεκινά!

Διαβάστε επίσης:

Its Easter Time! Οι πιο σούπερ παιχνιδό-προτάσεις για το Πάσχα!