Όπως είναι λογικό, τις πρώτες μέρες του lockdown 2.0 τις περνάμε… online. Και όταν λέμε online, ξέρετε τι εννοούμε, online shopping. Μιας και είχε και δεκαπενθήμερο εκπτώσεων αυτές τις μέρες, βρήκαμε κάποια «διαμαντάκια« και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Ένα από αυτά το βρήκαμε στο ελληνικό e-shop του ZARA, στα παιδικά. Είναι ένα αγορίστικο μάλλινο παλτό σε ταμπά χρώμα και κάνει μόνο 20,99€. Έχει -40% έκπτωση, καθώς η αρχική του τιμή ήταν στα 35,99€. Βρείτε το κάνοντας κλικ εδώ.

Το τέλειο παλτό για το μικρό μας μπόμπιρα

Το παλτό έχει πέτα στο γιακά και μακρύ μανίκι. Διαθέτει κλείσιμο με κουμπιά μπροστά και μπροστινές τσέπες.Είναι φτιαγμένο από μαλλί και θα κρατήσει έξτρα ζεστό το αγοράκι μας αυτόν τον Χειμώνα. Ακόμη, κάνει τέλεια εφαρμογή, αρκεί να δείτε πως κάθεται στο μοντελάκι της φωτογραφίας.

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Ποιοτικό και στιλάτο παλτό μόνο στα 20,99€; Προλάβετέ το όσο είναι ακόμη διαθέσιμο και πριν τελειώσει το 15ήμερο εκπτώσεων!