Οι φιγούρες αποτελούν πλέον ένα εξαιρετικά δημοφιλές δώρο για τα μικρά κοριτσάκια, ιδιαίτερα στην περίπτωση που μπορούν να μεταμορφωθούν. Γι’ αυτό, και τα πολύχρωμα Zoobles, που στην αρχή μοιάζουν με μία πολύχρωμη σφαίρα και στη συνέχεια, με μία μόνο κίνηση, μεταμορφώνεται σε ένα γλυκύτατο ζωάκι, κλέβουν πάντα την παράσταση!

Μάζεψε όλες τις Ζoobles φιγούρες

Καθένα από τα 12 Zoobles ζωάκια και τα 12 Zoobles κοριτσάκια έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ και έρχονται με ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα ζωηρά τους χρώματα, τα εντυπωσιακά σχέδια και η φωλιά τους αποτελούν δυνατά «σημεία» που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από αντίστοιχα προϊόντα της κατηγορίας. Την ώρα του παιχνιδιού κάθε παιδί μπορεί να τα πιέσει προς τα κάτω για να τα μεταμορφώσει ξανά σε σφαίρα, και μετά να τα κυλίσει για να τα μεταμορφώσει ξανά και ξανά! Με την ολοκλήρωση της συλλογής και το συνδυασμό στις φωλιές τους δημιουργείται μια μεγάλη φωλιά παιχνιδιού για περισσότερη διασκέδαση.

Τα Zoobles είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, που το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο. Δύσκολα η κόρη σου θα μπορέσει να ξεχωρίσει ένα από αυτά. Ανακάλυψε σήμερα:

Zoobles and Happitat Accessory

Ο αγαπημένος σας χαρακτήρας και η φωλιά του, έχουν το ίδιο εντυπωσιακό σχέδιο και χρώμα. Κυλίστε τη σφαίρα και ζήστε την απίθανη μεταμόρφωση.

Zoobles Z – Girlz

Τα Zoobles Z – Girlz είναι οι καλύτερες φίλες για τα Zoobles ζωάκια, οι οποίες έρχονται με τη φωλιά τους. Ξεκινήστε τη συλλογή και μπείτε στην καλύτερη παρέα!

Zoobles 2 – Pack Collectible and happitat

Το πακέτο με τα δύο Zoobles ζωάκια περιέχει δύο αγαπημένα φιλαράκια με εντελώς διαφορετικό σχέδιο. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας ζευγαράκια αντιθέσεων και το παιχνίδι ξεκινά!

Zoobles Mansion Playset

Ανακαλύψτε την συναρπαστική κατοικία για τα Zoobles ζωάκια και τα Zoobles κοριτσάκια. Διασκεδάστε παίζοντας με τους χώρους και τις μεταμορφώσεις τους! Βρείτε το ιδανικό σπίτι για τους χαρακτήρες σας και τους κολλητούς τους φίλους.

Το ThatsLife δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από 4 φιγούρες Zoobles σε υπέροχα σχέδια και χρώματα.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το παρόν άρθρο
 • Κάντε (δημόσια) κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook  

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022.

49 Σχόλια

 1. Άννα Λαδά

  Αχ τα λατρεύουμε!!!
  Ευχαριστούμε θερμά!!
  Είναι υπέροχο δώρο!!!
  Θα ήθελα πολύ να σταθώ τυχερή

 2. Κωνσταντίνα

  Ευχαριστούμε θερμά μοναδικό δώρο θα το λατρέψει η μονάκριβη μου ♥️