Η Bershka εξακολουθεί να στηρίζει το γυναικείο ταλέντο και, μετά από συνεργασίες όπως αυτή με την Princess Nokia ή τα συγκροτήματα The Regrettes και Las Robertas, δε χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με το ισπανικό συγκρότημα HINDS κατά το πέρασμά τους από το Primavera Sound.

Capture

Οι Ισπανίδες HINDS έχουν πλέον μετατραπεί σε μία από αυτές τις μπάντες που μπορεί κανείς να δει και να απολαύσει στα καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Χωρίς αμφιβολία αυτό δεν έγινε κατά τύχη, αλλά χάρις στην αφοσίωση και το πάθος που έχουν για αυτό που κάνουν, πράγμα που επέτρεψε στο girl band να λάμψει με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Capture

Οι HINDS ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία το 2011 παρουσιάζοντας singles και covers που μάγεψαν το πιο απαιτητικό κοινό. Μετά από συναυλίες σε διάφορες χώρες του κόσμου, η επιτυχία τους κατοχυρώθηκε με το λανσάρισμα του πρώτου τους άλμπουμ: Leave me alone (2016). Από τότε η καριέρα τους έχει μετατραπεί σε μια πολυάσχολη ατζέντα γεμάτη συναυλίες όπου το κοινό εκτιμά την ενέργεια και την καλή δουλειά του συγκροτήματος.

 

Η Bershka κατάφερε να βρεθεί μαζί τους και να τους κάνει μερικές ερωτήσεις. Αυτές είναι οι απαντήσεις τους:

Ποιο φεστιβάλ θυμάστε πιο έντονα και γιατί;
Το πρώτο Glastonbury παίρνει το χρυσό μετάλλιο χωρίς δεύτερη σκέψη. Γράφαμε ιστορία στην Ισπανία, είναι απίστευτο. Ακόμα δεν είχαμε ούτε πρώτο δίσκο όταν έγινε, αλλά η αποδοχή του κόσμου ήταν τόσο ζεστή και μας συγκίνησε σε σημείο που θέλαμε να κλαίμε από χαρά συνέχεια.

Τι κρατάτε από το φετινό Primavera Sound;
Ότι θα έπρεπε να έχουμε αφήσει μια μέρα ξεκούρασης ανάμεσα στην περιοδεία και το φεστιβάλ (το σημειώνουμε για το μέλλον χαχα). Ήταν πολύ γλυκό και πραγματικά μας εξέπληξε το γεγονός ότι ο κόσμος που μας σταματούσε στο φεστιβάλ ήταν για να μας δώσει συγχαρητήρια και να μας δώσει θετικά σχόλια. Δεν το περιμέναμε!

Τι δε λείπει από το look σας όταν παίζετε για ένα φεστιβάλ;
Αυτόν τον καιρό μας την έχει δώσει πολύ με τα χρώματα και προσπαθούμε να αποφεύγουμε το μαύρο. Είναι λίγο δύσκολο γιατί είχαμε μακρύ χειμώνα, αλλά τώρα το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα πιο εύκολο.