Όταν μπαίνεις σε μία σχέση, έχεις την συνήθεια να αλλάζεις πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, τα οποία αργότερα δεν τα εκτιμάει σχεδόν κανένας σύντροφος σου. Επιπλέον, οι συνήθειες στην καθημερινότητα σου μετατρέπονται με βάση τις δικές του, χωρίς βέβαια αυτό να θεωρείται παράλογο, απλά όλα χρειάζονται το μέτρο τους. Άσε που σε μία σχέση, απαιτείται και απ’τους δύο να γίνονται οι αντίστοιχοι συμβιβασμοί. Όταν είναι μονόπλευρο, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Ωστόσο, υπάρχουν 4 πράγματα που δεν πρέπει να αλλάξεις με τίποτα για κανέναν άντρα και είναι τα παρακάτω:

sxesi 1

1. Να πιέζεις τον εαυτό σου να αλλάξει εμφάνιση

Σίγουρα όταν γνωρίζεις κάποιον που σ’αρέσει μπαίνεις στο τρυπάκι να αλλάξεις πολλές ατέλειες πάνω σου και αυτό απ’τη μία είναι καλό. Απ’την άλλη, αν υποβάλεις τον εαυτό σε μια πιεστική διαδικασία τότε δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Αν πάλι ο φίλος σου ενοχλείται από το βάρος σου ή δεν του αρέσει κάτι στα μαλλιά και το πρόσωπο σου και στο δείχνει διαρκώς, τότε μάλλον πρέπει να πεις αντίο σε εκείνον και όχι στα κιλά σου. Οι επιλογές που κάνεις στην ζωή σου πρέπει να γίνονται με γνόμωνα το δικό σου καλό και όχι τι αρέσει στους άλλους.

2. Να σταματάς να κυνηγάς τα όνειρα σου

Κανένας άντρας/φίλος-η/οικογένεια δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο στα όνειρα σου. Επομένως αν ο φίλος σου δεν χαίρεται με όσα αγαπάς να κάνεις ή με το να κυνηγάς ευκαιρίες για την ζωή σου, τότε δεν αξίξει να βρίσκεσαι δίπλα σου. Ξεκάθαρα.

3. Να αλλάξεις τον ίδιο σου τον εαυτό

Αυτοκρατορικό not. Ο εαυτός σου είσαι εσύ, και όταν ο φίλος σου θέλει να αλλάξει αυτό που είσαι, τότε μάλλον πρέπει να βρει εκείνη που θα τον ικανοποιεί σε αυτά που θέλει.

4. Να ακυρώνεις τα πλάνα σου με βάση τα δικά του

Μπορεί να είστε ένα σαν ζευγάρι, αλλά η δική σου ζωή πρέπει κάποιες φορές να είναι ξεχωριστή απ’τη δική του. Μην αλλάζεις τα πλάνα σου και το πρόγραμμα σου προκειμένου να τον δεις, ειδικά αν εκείνος δεν κάνει κάτι αντίστοιχο.