1. Ασχολήσου με αχαρτογράφητα τοπία:  Τα αυτιά  είναι τρομερά ευαίσθητα και αποτελούν ερωτογενή ζώνη.  Κάνε μία μικρή εισαγωγή στη γύρω περιοχή και μετά μπορείς ωραιότατα να του ψιθυρίσεις τι θα ήθελες να σου κάνει ή τι θα ήθελες να του κάνεις εσύ.

2. Ξεκίνα μόνη σου να παίζεις: Όχι με τις κούκλες σου φυσικά αλλά με το κορμί σου και πάντα μα πάντα μπροστά του…  Ο άντρας όπως έχουμε πει είναι οπτικό ον, οπότε και μόνο στη θέα μιας γυναίκας που αγγίζει το σώμα της, και κυρίως ξέρει ακριβώς πού να το αγγίξει για να ικανοποιηθεί, το λιγότερο θα τον ενθουσιάσει.

3. Παίξε με τα χείλη του: Μικρά και σύντομα φιλιά, σαν να εξερευνάς τα χείλη και το στόμα του.  Δοκίμασε να περάσεις τη γλώσσα σου κατά μήκος των χειλιών του… Θα του αρέσει!

4. Χάιδεψε  με τα δάχτυλά σου τα οπίσθιά του : Θα τον παλαβώσεις!

5. Χάιδεψέ τον ανάμεσα στους μηρούς: Ξεκίνα να τον χαϊδεύεις από το γόνατο πηγαίνοντας αργά και νωχελικά προς τα πάνω. Προφανώς έχεις πάρει το πιο σέξι και αισθησιακό σου βλέμμα, καρφώνοντάς τον στα μάτια. Τα γόνατα είναι μία από τις πιο ερωτογενείς και ευαίσθητες περιοχές των αντρών. Δώσε βάση και φροντίδα!

6. Στείλε όλο νόημα sms : O σκοπός είναι να κάνει σα λυσσασμένος σκύλος αδημονώντας  να έρθει να σε βρει.