Πριν το δοκιμάσεις, μπορείς να καταλάβεις αν ο τύπος που σ’αρέσει είναι καλός στο κρεβάτι, γιατί εντάξει όπως και να το κάνουμε, το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Αν έχεις δει τα παρακάτω σημάδια, τότε όλα προμηνύονται καλώς. Lucky you. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, αλλά ας ελπίσουμε να μην είσαι μέσα σε αυτές. Ποια είναι αυτά;

1. Μιλάει πολύ άνετα για το σεξ

Ξέρεις ότι δεν είναι και το πιο άνετο θέμα συζήτησης με κάποιον που σ’αρέσει, αλλά εκείνος δεν παρατηρείς να πτοείται σημαντικά. Αν σε αντίθεση με σένα δεν κοκκινίζει, τότε οκ ο άντρας που έχεις απέναντι σου προφανώς είναι καλός και μάλιστα το ξέρει.

2. Έχει αυτοπεποίθηση

Ακόμα κι αν δεν τραβάει τα βλέμματα των γυναικών -κοινώς δεν είναι ωραίος- έχει μια διάχυτη αυτοπεποίθηση που βγαίνει προς τα έξω. Γενικά αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα μοναδικό ταλέντο να είναι καλοί σε όλα τα υπόλοιπα, εκτός απ΄την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπάμε ένα τσικ παραπάνω.

3. Ξέρει να χορεύει

Πώς νομίζεις ότι έριξε την Taylor Swift ο Tom Hiddleston; Από τις καλές χορευτικές φιγούρες βεβαίως βεβαίως. Ο άντρας που ξέρει να χορεύει, είναι απίστευτα σέξι και αισθησιακός, οπότε στο κρεβάτι δεν πρόκειται να περιοριστεί.

4. Κάνει yoga

Μπορεί να το κοροιδεύεις, μπορεί να νομίζεις ότι η yoga είναι μόνο για τις γυναίκες, αλλά έχω να σου πω ότι η ευλυγισία που προσφέρει βοηθάει απίστευτα στην σεξουαλική πράξη. Εξίσου σημαντικό ότι παίρνει σωστά τις ανάσες του, γιατί έτσι έχει μάθει ο άνθρωπος.

5. Ξέρει να ακούει

Είναι ότι είναι καλός ακροατής, βοηθάει σχεδόν στα πάντα σε μία σχέση. Είναι σημαντικό να μαθαίνει αυτά που σου αρέσουν.