Κάθε χρονιά ξεκινάει με χαρά και αισιοδοξία για αυτό, όπως κι αν ήταν η σεξουαλική σου ζωή παλιότερα, τώρα είναι η ευκαιρία να βρεις τους τρόπους για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή –αν είσαι μόνη- να βρεις τον άντρα που θα σε κάνει να δεις τη ζωή και το σεξ με άλλη οπτική.

Ανακάλυψε 5 tips για να κάνεις φέτος το καλύτερο σεξ της ζωής σου:

1.Το τέλειο σεξ δεν ξεκινάει στην κρεβατοκάμαρα! Δεν γίνεται να δίνεις ραντεβού με τον σύντροφό σου για να κάνετε σεξ ούτε να το θυμάστε λίγο πριν κοιμηθείτε. Το τέλειο και το παθιασμένο σεξ ξεκινάει πολύ πριν… Το φλερτ μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι, για αυτό ξεκίνα τα ‘προκαταρκτικά’ με ένα ερωτικό μήνυμα, με ένα ρομαντικό δείπνο, με μασάζ ή με ένα σαγηνευτικό χορό.

2.Μην βιάζεσαι: Μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο ή να μην έχεις αρκετή όρεξη, όμως αν έχεις αποφασίσει να περάσεις μια παθιασμένη βραδιά με τον σύντροφό σου, τότε καλό είναι να συνεχίσεις με αργά βήματα. Αφιέρωσε στα προκαταρκτικά τον χρόνο που τους αξίζει και γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι η… αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

3.Δοκίμασε νέα πράγματα: Δεν χρειάζεται να γυρίσετε τη σκηνή από τις ‘Πενήντα Αποχρώσεις’, όμως καλό είναι να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα που αρέσουν και στους δύο. Βρείτε ερωτικά παιχνίδια που δεν ξυπνήσουν την φαντασία σας και το πάθος σας και ανακαλύψτε νέους τρόπους για να απολαύσετε το σεξ.

4.Δοκίμασε τις δύο στάσεις που υπόσχονται πολλά: Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι πάντα τόσο εύκολος, για αυτό καλό είναι να προτιμάς τις στάσεις που βοηθούν το σώμα σου να φτάσει εκεί. Η ιεραποστολική στάση είναι εύκολη και αποτελεσματική ενώ και η crisscross φημίζεται για τα ίδια αποτελέσματα! Ποια είναι η crisscross; Μοιάζει με το doggie μόνο που εσύ είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα κι εκείνος ξαπλωμένος πλαγίως και τα σώματά σας είναι μπλεγμένα έτσι ώστε να δημιουργούν ένα ‘x’.

5.Μην σκέφτεσαι τίποτα: Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωή σου τότε πρέπει να είσαι χαλαρή και να μην σκέφτεσαι τίποτα. Αν ανησυχείς για το σώμα σου ή για το πώς θα καταφέρεις να έρθεις σε οργασμό, τότε δεν θα μπορέσεις να το απολαύσεις.

About The Author