Κεφάλαιο σεξ. Όταν ανοίγει, δύσκολα τελειώνει. Ό,τι και να πούμε για την σεξουαλική πράξη που θεωρείται πιο αναγκαία και από την τροφή πολλές φορές (υπερβολική εγώ;), πάντα θα υπάρχει και κάτι άλλο να προστεθεί. Και βασικά μας αρέσει, δεν το κρύβουμε. Αυτά που κρύβουμε όμως, είναι όλα εκείνα τα «άβολα» αλλά συγχρόνως τόσο ανθρώπινα πράγματα που έχουμε βιώσει όλοι. Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω και ταυτίσου:

1. Ήχους, ακούς ήχους

Είναι ό,τι πιο ανθρώπινο-λογικό πράγμα μπορεί να συμβεί στο σεξ. Μπορεί να θες να γελάσεις όσο τίποτα την ώρα της πράξης, αλλά κρατιέσαι γιατί εντάξει θα χαλάσεις την στιγμή. Αυτός που ακούς, είναι ο αέρας που εγκλωβίζεται στον κόλπο σου την ώρα της διείσδυσης.

2. Το υγρό σημείο στο κρεβάτι

Το βλέπεις, το βλέπει, αλλά κάνετε πώς δεν υπάρχει. Μην νιώθεις άβολα όμως γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει αυτο το σημείο πάνω στο κρεβάτι, οπότε προσπέρασε το, κάνε ότι δεν υπάρχει τίποτα και ξάπλωσε στην αγκαλιά του.

3. Η στιγμή που σε πιάνει τουαλέτα

Η άβολη στιγμή που έχει πάρει φόρα και ντρέπεσαι να τον σταματήσεις για να του πεις ότι θες να ουρήσεις. Εντάξει άνθρωπος είσαι και ξέχασες να πας πριν, οπότε αντί να συμβεί κανά ατύχημα πετάξου μέχρι την τουαλέτα γιατί αλλιώς δεν θα απολαύσεις τίποτα. Κρίμα δεν είναι;

4. Η αλλαγή στάσης όπου γίνεται μια μίνι κουβέντα

«Που θες να πάω; – Α νόμιζα ότι ήθελες να ξαπλώσω, οκ οκ» και όλα όσα μπορούν να ειπωθούν την στιγμή που πρέπει να αλλάξετε στάση. Σε αυτή την περίπτωση απλά χαμογελάς και συνεχίζεις γιατί μετά το τέλος, κανείς δεν θυμάται τίποτα. Είναι μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

5. Όταν σκέφτεσαι τον πρώην σου

Oops και όλα τα awkard του κόσμου μαζί. Σε αυτό οι μισές γυναίκες του πλανήτη θα σου χτυπήσουν την πλάτη (πατ-πατ) και θα κάνουν την χαρακτηριστική γκριμάτσα στο πρόσωπο –τύπου δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω– και οκ απλά μην κάνεις σεξ με τον τύπο που σε κάνει να σκέφτεσαι τον πρώην σου.

6. Όταν λες κάτι που -οκ- δεν περίμενες ποτέ να το πεις

Είσαι σε αυτή την –πως να το πω ευγενικά– καλή φάση στο σεξ και ακούς να σου λέει διάφορα. Χωρίς να το σκεφτείς και πολύ, ξεστομίζεις ατάκα που δεν περίμενες ποτέ να πεις. Το άβολο βέβαια δεν είναι εκείνη την ώρα, αλλά μετά που σου λέει πονηρά «ωραίο αυτό που είπες εκείνη τη στιγμή«. Χαίρεσαι βεβαίως, αλλά θα ήθελες να ανοίξει συγχρόνως μια τρυπίτσα να μπεις μέσα.

7. Όταν ο κόλπος είναι στεγνός

Στην περίπτωση που δεν το έχει καταλάβει, τότε μην παραλείψεις να το πεις ειδάλλως απλά θα πονέσεις πολύ. Χρειάζεται να γίνουν τα απαραίτητα προκειμένου να ερεθιστείς όσο χρειάζεται για να μπορέσεις να το απολαύσεις κι εσύ.