Ας μιλήσουμε για όλα όσα αγαπάει ένας άντρας σε μία γυναίκα. Όχι, δεν εννοούμε την εξωτερική εμφάνιση (ξέρετε όλοι τι εννοώ) αλλά αναφερόμαστε σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι ικανά να κάνουν έναν άντρα να ερωτευτεί δίχως αύριο. Σημειώνεις;

1. Να είναι ανεξάρτητη

Όπως εμείς οι γυναίκες θέλουμε έναν άντρα να έχει την δουλειά του, το σπίτι του και γενικά την ανεξαρτησία του, έτσι κι εκείνοι θέλουν να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα με ενδιαφέροντα και με γεμάτη ζωή. Ένας παράγοντας που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις σχέσεις -εκτός των σημαντικών- έίναι και ο θαυμασμός. Να νιώθει περηφάνεια ο ένας για τον άλλον.

2. Να είναι η καλύτερη φίλη

Σε μία σχέση χρειάζεται η επικοινωνία. Ένας άντρας θέλει η κοπέλα του να είναι και η φίλη του. Να μπορεί να μοιράζεται μαζί της πράγματα και να δέχεται συμβουλές για επαγγελματικά/οικογενειακά/προσωπικά θέματα.

3. Να έχει δυνατή προσωπικότητα

Να υπερασπίζεται τον εαυτό της όταν πρέπει, να έχει επιχειρήματα για όσα πιστεύει, να μην σταματάει να είναι δημιουργική, να αντιμετωπίζει καταστάσεις με εξυπνάδα και ψυχραιμία. Να έχει δηλαδή δυνατή προσωπικότητα ικανή να κάνει τον άντρα να καψουρευτεί άσχημα.

4. Να είναι σέξι

Ο όρος σέξι είναι κάπως υποκειμενικός. Δεν αναφερόμαστε στις γυναίκες που θεωρούν σέξι το ελαφρύ ντύσιμο, αλλά σέξι μπορεί να είναι το βλέμμα, ο τρόπος που μιλάει στον άντρα, ο τρόπος που του συμπεριφέρεται.Πρέπει να υπάρχει προσοχή σε αυτό το ζήτημα.

5. Να έχει χιούμορ

Τρελαίνονται όταν μια γυναίκα έχει χιούμορ. Είτε να το προσφέρουν, είτε να το δέχονται.

6. Να έχει καλούς τρόπους

Η ευγένεια είναι κάτι που ζητούν και τα δύο φύλα, γιατί δείχνουν και τι άνθρωπος είναι κάποιος. Κάθε άντρας εκεί έξω θέλει η κοπέλα του να έχει καλούς τρόπους, ειδικά και σε άτομα δικά του.