Η μακροχρόνια σχέση έχει πολλά καλά. Οικειότητα, φροντίδα, εμπιστοσύνη, αγάπη, νοιάξιμο. Κρύβει όμως και αρκετούς κινδύνους, όπως την ρουτίνα ή το φόβο του ο ένας από τους δυο -ή ακόμα χειρότερα και οι δυο- να βαρεθούν. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να φέρεις τα πάνω κάτω στην σεξουαλική σου ζωή με τον σύντροφο σου; Πολλά! Και πότε πρέπει να τα κάνεις; Άμεσα!

Μετέφερε την κρεβατοκάμαρα σου αλλού: Και προς Θεού, δεν εννοούμε να μετακομίσεις το κρεβάτι στο σαλόνι. Εννοούμε να ξεκολλήσεις και εσύ και εκείνος από το άνετο κατά τα άλλα στρώμα σας και να δοκιμάσετε το σεξ και σε άλλα έπιπλα του σπιτιού. Αλήθεια πίστευες πως η τραπεζαρία είναι μόνο για να τρώμε;

Sexting: Μπορεί να γίνει πολύ αποδοτικό και να δημιουργήσει μια ωραία σεξουαλική ένταση μεταξύ σας που θα σας πάει πίσω στις πρώτες φορές που βγαίνατε. Στείλε του ένα ερωτικό μήνυμα την ώρα που και οι δυο είστε στη δουλειά και άσε τα υπόλοιπα πάνω του. Ξέρει τι να κάνει…

Σκέψου πέρα από τον οργασμό: Ναι, προφανώς ο οργασμός είναι αυτός για τον οποίον γίνονται όλα. Αλλά, φίλη μου, και είναι μεγάλο το “αλλά”, αν έχεις το μυαλό σου εκεί και μόνο εκεί κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Δώσε βάση ξανά στο πως θα περνέτε όμορφα μεταξύ σας, στο πως θα ευχαριστείτε ο ένας στον άλλον και στην μαγεία απλά του να είστε ξαπλωμένοι γυμνοί και αγκαλιασμένοι.

Άγγιζε τον πιο συχνά: Θα του αρέσει! Επίσης το γεγονός πως κάθεστε σαν φιλαράκια στον ίδιο καναπέ χωρίς να υπάεχει σωματική επαφή είναι σημάτι μιας ρουτίνας που μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Διατήρησε λοιπόν μια επαφή μαζί του και άγγιζε τον σε κάθε ευκαιρία.

Παίξε με τις αισθήσεις σας: Με άλλα λόγια παίξε μαζί του, μείον μια αίσθηση! Δέσε του τα μάτια, κλείσε του το στόμα, δέσε του τα χέρια και άφησε τον να σου κάνει τα ίδια. Το λέμε απλά για να ειπωθεί, μην τα κάνεις όλα αυτά μαζί. Κρίμα είναι ο άνθρωπος.

Φόρεσε αισθησιακά εσώρουχα: όσο πιο συχνά μπορείς. Βάλε στην άκρη τα, κατά τα άλλα σούπερ άνετα, πιτζαμάκια σου με την Hello Kitty -μεγάλη κοπέλα είσαι- και επένδυσε σε σατέν, δαντέλα και χρώμα. Όσο πιο ερωτική θα σε βλέπει, τόσο πιο πολύ θα σε θέλει. Γιατί τελικά οι άντρες είναι οπτικά όντα.

Δείτε μια ερωτική ταινία μαζί: Το συγκεκριμένο είναι για λίγα ζευγάρια και δεν πετυχαίνει πάντα. Αλλά όταν πετύχει, πετυχαίνει για τα καλά. Δική μας συμβουλή, βάλε τα δυνατά σου να μην ρωτήσεις αν την παντρεύτηκε τελικά στο τέλος την κοπέλα.