Οι σχέσεις είναι δύσκολες όταν ο ένας είναι στην ίδια πόλη με τον άλλον. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι να έχεις αυτόν που θες μίλια μακριά. Γενικά ποτέ δεν ήμουν υπέρ αυτών των σχέσεων -κάποιοι το γνωρίζουν πολύ καλά-, αλλά χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να τα καφέρνουν πραγματικά καλά με αυτό το βάσανο.

Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο, ανήκεις σε αυτή την κατηγορία α. μπράβο και β. πρέπει να μάθεις τι πραγματικά σκέφτεται ο φίλος σου για εσένα και την όλη κατάσταση.

1. Του λείπεις περισσότερο απ’όσο φαντάζεσαι

Ορισμένοι άντρες, έχουν το μοναδικό ταλέντο να μην εκφράζονται όπως πρέπει. Αν ο σύντροφος σου λοιπόν δεν σου λέει συχνά πόσο του λείπεις, δεν σημαίνει ότι ισχύει και το αντίθετο. Δεν έχει απλά τον τρόπο να στο εκφράσει όπως θα ήθελες.

2. Στεναχωριέται όταν δεν είστε μαζί σε σημαντικές στιγμές

Σε γενέθλια για παράδειγμα ή σε επετείους. Δεν υπάρχει χειρότερο απ’το να μην έχεις τον δικό σου άνθρωπο σε χαρούμενες σημαντικές στιγμές ή το αντίθετο. Επομένως, κι εκείνος στεναχωριέται που σας χωρίζει η απόσταση.

3. Δεν θέλει να κάνει κάτι με άλλη επειδή είστε μακριά

Κοίτα τώρα να σου πω κάτι. Ένας άντρας (και μια γυναίκα), αν θέλουν να απιστήσουν θα το κάνουν ακόμα κι αν μένει στην ίδια πολυκατοικία με εσένα. Άρα μη σε τρώνε οι σκέψεις όταν το βράδυ έχει βγει έξω με τους φίλους του, ακόμα κι αν του είναι πολύ εύκολο. Αν του έχεις εμπιστοσύνη, δεν θα σε προδώσει τόσο εύκολα.

4. Χαίρεται άπειρα όταν του στέλνεις πρόστυχα μηνύματα

Όλοι οι άντρες, πόσο μάλλον ο φίλος σου που είναι μακριά και καταλαβαίνεις τι «τραβάει». Ό,τι προκλητικό και να θες να του στείλεις, μη ντραπείς. Το θέλει και θα χαρεί πολύ.

5. Δεν θέλει όταν έρχεται να σε δει να φτιάχνεις πρόγραμμα

Μετά από τόσο καιρό που θα βρεθεί μαζί σου, λίγο τον απασχολεί σε ποιο μπαράκι θα βγείτε ή σε ποιο ρομαντικό εστιατόριο θα δειπνήσετε. Θέλει πιο ουσιαστικό χρόνο μαζί σου, μακριά απ΄τα βλέμματα των άλλων.

BONUS: Θέλει όσο κι εσύ, να χαστουκίσει όλα τα ζευγάρια που παραπονιούνται ότι δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί ζώντας στην ίδια πόλη.