Ένα συγκινητικό γράμμα δημοσιεύτηκε από αναγνώστρια της Elite Daily, και κατάφερε να συγκινήσει. Το γράμμα ανεφέρεται στον πρώην της, ο οποίος μετά από δύο χρόνια του χωρισμού τους, παντρεύεται μια άλλη γυναίκα. Οι δυο τους είχαν σχέση για 6 χρόνια, αλλά μετά τον χωρισμό δεν είχε πει όσα ήθελε, γι’αυτό και τα έγραψε.

«Αγαπητέ μου,

Πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου. Μπορεί στην αρχή να ένιωσα ένα μίσος για αυτό το βήμα σου, αλλά στο τέλος της μέρας μένει μόνο αγάπη προς το πρόσωπό σου. Για να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα πως θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα. Πίστευα πως θα καταλάβεις πως δεν ήταν η σωστή επιλογή, θα γυρίσεις πίσω και θα μας δώσεις μία ευκαιρία.

Ήμουν σίγουρη πως πολλοί κοινοί μας φίλοι και οι οικογένειές μας πίστευαν το ίδιο. Πάλι με ξάφνιασες. Ακόμη και αν δεν είσαι πια στην ζωή μου, έχεις την δύναμη να με εκπλήσσεις.

Μερικές φορές εύχομαι να εμφανιζόσουν, για μία μέρα, μία ώρα, ένα λεπτό- έτσι, απλά να ρωτήσεις τι κάνω. Επίσης, νομίζω πως μετά τον χωρισμό προσπαθούσες να με αντιπαθήσεις, αλλά δεν τα κατάφερες.

Σίγουρα, αν ήξερες τι κάνω θα ήσουν περήφανος για μένα. Κατάφερα να κάνω πράξη πολλές από τις συμβουλές σου. Βλέπεις, είμαι ένας άλλος άνθρωπος από τότε που χωρίσαμε, αλλά μερικές φορές οι μνήμες μου επιστρέφουν σε σένα, επειδή αγαπηθήκαμε πολύ, γι’ αυτό.

Αναρωτιέμαι πόσο έχεις άραγε αλλάξει. Ελπίζω για καλό, πάντα. Πραγματικά, προσεύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Εύχομαι να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου και να σε αγαπούν, όσο τους αγαπάς και εσύ.

Επίσης, μακάρι να είναι γραφτό να μου μιλήσεις κάποια στιγμή. Ξέρω πως δεν θα το κάνεις, αλλά έτσι ίσως είναι καλύτερα και για τους δύο. Όπως είχες πει και εσύ, τα λόγια μας «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα και «καίνε» τον άλλον.

Θυμάμαι επίσης πως είχαμε χωρίσει με ένα στίχο της Taylor Swift, τότε. «Αυτό πρέπει να είναι το τέλος», είπες.

Δεν είχα καταλάβει στην αρχή γιατί έκλαιγες… δεν είχα καταλάβει γιατί ήθελες να χωρίσουμε. Τώρα ξέρω. Όταν βλέπω φωτογραφίες σου μαζί της, το καταλαβαίνω… όταν βλέπω φωτογραφίες με το κατάλευκο χαμόγελό σου, το καταλαβαίνω επίσης.

Ελπίζω η σημερινή ημέρα (του γάμου σου) να είναι και η πιο ευτυχισμένη. Γνωρίζω πως και εμείς είχαμε τέλειες στιγμές κια πως με έκανες να γελάω, οπότε σίγουρα θα είναι τέλεια η μέρα του γάμου σου.

Και η δικιά μου θα είναι τέλεια, όταν με το καλό. Ήταν δύσκολο και άσχημο το να σε ξεπεράσω, αλλά τώρα είμαι καλά. Είμαστε ακριβώς όπως θα έπρεπε να είμαστε.

Χαίρομαι που έβαλες το οριστικό τέλος που έπρεπε να μπει. Εγώ δεν θα ήμουν ποτέ τόσο δυνατή για να το κάνω. Μετά από τόσο καιρό, σήμερα μπορώ ξεκάθαρα να πω πως πήρες την σωστή απόφαση.

Καλή τύχη, λοιπόν. Είσαι ακόμη στις σκέψεις και στις προσευχές μου που και που. Ελπίζω να είμαι και εγώ στις δικές σου.

Με αγαπή,

Κάποια που δεν ήταν γραφτό να μείνει μετά απ΄όλα αυτα…»

One Response