Κάποιες φορές οι λέξεις “πονάω”, “σταμάτα” και “πιο αργά” δεν έχουν καμμία θέση στην κρεβατοκάμαρα σου! Για όσους επιθυμούν λοιπόν να ανεβάσουν τα kinky επίπεδα στο σεξ θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν με ασφαλή λέξη την οποία θα έχεις ορίσει μαζί με τον σύντροφο σου για να σταματήσετε την σεξουαλική επαφή. Θα πρέπει να είναι μια ασυνήθιστη λέξη που να μην παραπέμπει στο σεξ. Για παράδειγμα ποιος δεν θυμάται τη safe word του Mr Grey στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι;

Και τώρα λοιπόν που θυμηθήκαμε τη λέξη (οκ και αναστατωθήκαμε από τον Mr Grey για ακόμα μια φορά) ήρθε η ώρα να δούμε ποιες είναι οι 10 πιο κοινές λέξεις που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για αυτόν τον σκοπό:

10. Red

9. Pineapple

8. Banana

7. Orange

6. Peach

5. Apple

4. Vanilla

3. Yellow

2. Blue

Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος, καθώς η πιο κοινή ασφαλής λέξη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν κάνεις… kinky sex είναι το “unicorn”! Εντυπωσιακό θα λέγαμε μετά από τόσα χρώματα και φρούτα που έχουμε συνηθίσει παραπάνω, τι λες και εσύ; Ποια είναι λοιπόν η δική σου;

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάς εκτός από τη safe word το προφυλακτικό σου! Για πολλούς από εμάς έχει υπάρξει εκείνη η στιγμή στην ερωτική μας ζωή που αναζητήσαμε την άνεση και την ευκολία του λιπαντικού, χωρίς τον όγκο και την αμηχανία της συσκευασίας του. Κάποιοι άλλοι ονειρευτήκαμε ένα ακόμα λεπτότερο, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό και ασφαλές προφυλακτικό. Από εδώ και πέρα δεν χρειάζεται να ευχόμαστε ή να φανταζόμαστε το ιδανικό προφυλακτικό γιατί είναι ήδη εδώ. Το DUO φρόντισε για εμάς με ένα νέο προϊόν που απαντά σε όλα τα παραπάνω και είναι το νέο, επαναστατικό DUO 2 in 1!

Capture

To DUO, «βαθιά» προσηλωμένο στο στόχο της απόλαυσης, φροντίζει να προσφέρει καινοτόμες απαντήσεις για κάθε πρό(σ)κληση στο σεξ. Η τελευταία ανακάλυψη λέγεται DUO 2 in 1 και έρχεται να αναστατώσει τους πάντες κάνοντας τον απόλυτο συνδυασμό: διπλό sachet με προφυλακτικό ΚΑΙ λιπαντικό σε ΜΙΑ πρακτική συσκευασία!

Μία εντελώς νέα πραγματικότητα είναι στα χέρια σου. Ποτέ ξανά, καμία ερωτική εμπειρία, δεν θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Κανένας περιορισμός δεν θα σου στερήσει την απόλαυση.  Το μυστικό κρύβεται στο προφυλακτικό σου, που έχει ενισχυθεί με φυσικό λιπαντικό χωρίς parabens για… να μην «κολλάς» πουθενά. Η άνεση και η ασφάλεια… είναι στο τσεπάκι σου για να απογειώσεις κάθε επαφή! Το νέο, επαναστατικό DUO 2 in 1, με νέο σχήμα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και απαράμιλλα λεπτό, σε συνδυασμό με το parabens-free λιπαντικό αποτελεί την νέα πρωτοποριακή πρόταση του DUO.

About The Author