Καταλαβαίνεις ότι πια δεν είστε όπως ήσασταν. Η συμπεριφορά του σε γύρισε κάποια χρόνια πίσω, τότε που ο Γιώργος σου είπε το βαρύ «Θέλω να χωρίσουμε».

Τότε έπεσες από τα σύννεφα.Τώρα όμως ξέρεις. Ξέρεις ότι πριν απο αυτές τις 3 λέξεις έχει προηγηθεί κατ’ επανάληψη, κάτι από τα παρακάτω.

Αδιαφορία
Αδιαφορεί για σένα, για τις υποχρεώσεις σας, για τα πλάνα σας. Είτε μπαίνεις στο σπίτι, είτε βγαίνεις από αυτό, δεν του κάνει καμιά απολύτως διαφορά.

Social media
Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, στο Facebook και το Instagram ξοδεύει το χρόνο του. Άσε που οι νέοι φίλοι και τα like σε άγνωστα κορίτσια, δίνουν και παίρνουν.

Φίλοι
Εκεί που βρισκόσασταν 5 φορές την εβδομάδα, τώρα καταλήξατε έπειτα από δικές σου πιέσεις να βρίσκεστε έστω μία. Οι υπόλοιπες είναι αφιερωμένες σε μπάλα, φαγητό, ποτό ή playstation με τους φίλους του, που τόσο καιρό είχε παραμελήσει για σένα (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται).

Απόσταση
Όχι μόνο δεν κοιμόσαστε μαζί, αλλά ακόμα κι όταν το κάνετε, ο ένας είναι στη μία άκρη του κρεβατιού κι ο άλλος στην άλλη. Καλά για sex, ούτε λόγος. Κι αν γίνει, αγγαρία.

Τηλέφωνο
Πάνε τα πρωινά μηνύματα για καλημερα, τα βραδινά για καληνύχτα, τα ενδιάμεσα τηλέφωνα για να πείτε τα νέα σας.

About The Author

2 Σχόλια