Η αλήθεια είναι ότι όλες μας όταν θέλουμε να γοητεύσουμε έναν άντρα, υπερβάλουμε λίγο σε κάποια πράγματα. Αυτά είναι που θεωρούμε ότι είναι και σέξι πάνω μας, αυτά που θα τον μαγνητίσουν ένα πράγμα, αλλά τελικά μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα φέρνουν.

Αυτά είναι τα παρακάτω και ένα είναι το σίγουρο. Ότι έστω και ένα από αυτά, το έχεις κάνει κι εσύ και μάλιστα συνεχίζεις.

1. Το υπερβολικό άρωμα

Το παρακάνεις τόσο πολύ που αυτό που θα προκαλέσεις είναι την ασφυξία του άλλου. Δεν μυρίζει πιο ωραία το άρωμα αν ρίξεις το μισό μπουκάλι πάνω. Να το θυμάσαι αυτό κάθε φορά που έχεις ραντεβού. Ρίξε δύο φορές και σε συγκεκριμένα σημεία και είσαι έτοιμη. Δες ΕΔΩ πως μπορείς να κάνεις το άρωμα σου να κρατάει για ώρες μέσα στην ημέρα.

2. Το να πίνεις δίχως αύριο

Είναι ωραίο να πίνεις 1-2 ποτηράκια κρασί -μην φανείς και ξενέρωτη- αλλά μην το παρακάνεις. Οι περισσότεροι άντρες ξενερώνουν όταν η κοπέλα που τους αρέσει γίνεται τύφλα απ’τον ποτό. Γι’αυτό θέσε όρια στον εαυτό σου. Άσε που το ποτό σου προσθέτει θερμίδες που είναι πραγματικά περιττές.

3. Το να μιλάς σαν μωρό

Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά έχεις περάσει από αυτό το στάδιο προ πολλού. Άφησε πίσω αυτή την μπεμπεδίστικη γλώσσα και φέρσου σαν κυρία της ηλικίας σου. Μπορείς να γίνεις γλυκιά με άλλους τρόπους, χωρίς να φαίνεσαι στα μάτια του «γελοία».

4. Το μυστήριο που προκαλείς χωρίς λόγο

Οκ, προφανώς κάποιες φορές θα απαντήσεις διπλωματικά ή τελοσπάντων θα αφήσεις να πλανάται ένα μυστήριο γύρω από σένα, αλλά να ξέρεις ότι αυτό θα γίνει βαρετό. Μπορείς στην αρχή να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο, αλλά όταν δεις ότι προχωράει το πράγμα άστο.

About The Author