Αν νιώθεις άνετα μαζί του πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο, αν διαπιστώσεις πως η σεξουαλική επαφή αρχίζει να μειώνεται ή να είναι βαρετό σκέψου τα εξής:

  1. Η σχέση μας έχει ρουτινιάσει και θέλει ανανέωση; Πάρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να αντιστρέψεις την κατάσταση. Δε θέλει γκρίνιες και κουβέντες αλλά πράξεις!
  2. Δεν επικοινωνείς τόσο ποιοτικά όπως παλιά: Αν έχει αλλάξει ο βαθμός της επιθυμίας τότε θα πρέπει να σκεφτείς τι άλλαξε. Πήρες βάρος; Εργάζεσαι πολύ; Μένετε σε άλλες πόλεις;
  3. Άλλαξε το είδος της σεξουαλικές επαφής; Αν ο καθένας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και όχι και τον άλλο ή δε δίνει χρόνο στα προκαταρκτικά και στα παιχνίδια σημαίνει πως σιγά σιγά έρχεται η απομάκρυνση.
  4. Δεν ερεθίζεσαι όσο παλιά; Έχει να κάνει και με τα συναισθήματα που νιώθεις καθώς εμείς οι γυναίκες θέλουμε αγάπη και ασφάλεια.
  5. Γίνατε αδελφάκια ή φίλοι; Η πολύ οικειότητα δεν κάνει καλό. Βάλε λίγο μυστήριο στη ζωή σου και γίνε λίγο πιο kinky στις προσωπικές σας στιγμές. Βγάλε την πιτζάμα με τα αρκουδάκια και φόρεσε κάτι πιο sexy και θα δεις αντιδράσεις…
  6. Γίνε πάλι ερωμένη:Στείλε ένα sexy sms ή μειλ. Κάνε μια έκπληξη όπως μια επίσκεψη σε ένα “βρώμικο ξενοδοχείο”.