Το μυαλό αντρών και γυναικών λειτουργεί διαφορετικά όταν έρχεται η ώρα του sex και της επαφής. Κάτι ο ιδρώτας, η κούραση η προσπάθεια, βάλε και τη διάθεση και την ευχαρίστηση, λίγο η σκέψη «τι κάνω τώρα- τι να του κάνω- τι να μου κάνει» και πάει λέγοντας δεν λείπουν σκέψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό μιας γυναίκας όταν αρχίζει το παιχνίδι!

Ας πούμε κάποιες δυνατά:

1. Άφησε τα πόδια μου στην θέση τους, σε παρακαλώ!

Έχεις να κάνεις με έναν άντρα που παίζει με το σώμα σου αναλόγως με τη διάθεσή του. Τα παίρνει, τα ανοίγει, τα μετακινεί, τα πάει και τα φέρνει για να είναι άνετος και σε θέση να κάνει τη δική του δουλειά και ευχαρίστηση! Είσαι σοβαρή; Από να τον αφήνεις να τα κάνει ό,τι θέλει πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και επέβαλλε τη δική σου στάση, τη στιγμή που αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι! Δικά σου είναι Που τα πηγαίνει;

2. Αχ! Δεν θέλω να μυρίζω άσχημα!

Και δως του σαπούνια, καλλυντικά και αρώματα. Και πλύσιμο και τρίψιμο και ξανά τρίψιμο αλλά το άρωμα δεν φεύγει! Εξοικειώσου με το άρωμα του σώματος και της ευαίσθητης περιοχής! Μην αισθάνεσαι τύψεις, αυτό είσαι, αυτό είναι το άρωμά σου!

3.Τι ωραία που το κάνει , θέλω κι άλλο, πιο δυνατά αλλά μην του δώσω το δικαίωμα να με αποκαλέσει….π%$ΕΡρνη

Ό,τι και αν είναι αυτό που σε συναρπάζει και σε εξυψώνει, άσε να φανεί και ζήτα περισσότερο με το σώμα και την κίνησή σου! Μην ουρλιάζεις λες και σε σφάζουν! Κράτησε μια αξιοπρέπεια – όχι υπερβολές αλλά μην τα δίνεις όλα για όλα!

4. Τώρα! Τώρα! Λίγο ακόμα, λίγο ακόμα και έρχομαι και φτάνω!

Βγάλε μια κραυγή και σε αυτό το σημείο, δως τα όλα! Όταν σε περιτριγυρίζει ο οργασμός μην υπολογίσεις τίποτα… Μια ζωή την έχουμε!

5. Τώρα θα θέλει να του το ανταποδώσω! Δεν έχω το κουράγιο ούτε και τη διάθεση! Άσε που δε μπορώ να κουνηθώ!

Αν δε μπορείς να κουνηθείς τότε πέρασες καλά! Κλείσε τα μάτια και άσε τον άλλον να βράζει στο ζουμί του!

Καλό καλοκαίρι!