Το σεξ είναι τέλειο! Προφανώς. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που μπορούν να μας βγάλουν από τα ρούχα μας και όχι με την καλή έννοια. Ποιά είναι όμως τα πιο συχνά εκνευριστικά πράγματα που συμβαίνουν στο σεξ και εκείνα που ακόμα και εμείς οι ίδιοι κάνουμ και θέλαμε να διαγράψουμε από τη μνήμη μας;

1 Οι κάλτσες του
Γιατί μπορεί να έχει κοιλιακούς, τσακίρικα μάτια, χιούμορ και μεγάλες πλάτες. Όταν όμως θα ξαπλώσει ολόγυμνος φορώντας μόνο τις κάλτσες του όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο. Γιατί αγόρι μου; Γιατί; Επιστήμονες ακόμα ψάχνουν γιατί οι άντρες προτιμούν να αφήνουν τις κάλτσες τους στο σεξ και απάντηση δεν έχουν βρει.

2 Ο σκύλος
Και εκεί που είσαι έτοιμη να πετάξεις στον έβδομο ουρανό, πετάγεται ο σκύλος πάνω στο κρεβάτι και πάει και η διάθεση και ο οργασμός και όλα. Και αποφασίζεις από αύριο να πάρεις τηλέφωνο τον εκπαιδευτή!

3 Το διπλοτσεκάρισμα
Έχει κλείσει τα φώτα; Τα παντζούρια; Μην κρυώσουμε. Και τα παράθυρα μήπως και μας δουν οι γείτονες. Το τασάκι το έφερε; Θα βαριέται να σηκωθεί μετά. Ελέγχει το σπίτι, το συναγερμό, τη πυρασφάλεια, το μάτι της κουζίνας και το πολύμπριζο. Αυτό δεν είναι σεξ. Έλεγχος πριν από ταξίδι μιας βδομάδας είναι.

4 Το κινητό
Έχεις ζωή και το φανταζομαστε. Αλλά το να κοιτάς το κινητό σου αμέσως μετά το σεξ, αλλά αμέσως μετά, είναι ξενέρωτο και αγενές. Κάνε ένα τσιγάρι, πιες λίγο νερό, κάνε ένα ντουζάκι, πάρε μια αγκαλιά κάτι τέλος πάντως. Και μετά τσέκαρε και το χρηματιστήριο ακόμα.