Οι νέες μαμάδες ανησυχούν ιδιαιτέρως για την προστασία του μωρού. Γι’ αυτό θέλουν να χρησιμοποιούν προϊόντα τα οποία να εξασφαλίζουν την καθαριότητα και την απολύμανση των βρεφικών ρούχων. Παράλληλα όμως πολύ σημαντική είναι και η προστασία του υπερευαίσθητου μαλακού δέρματος του μωρού. Η δύναμη του πράσινου σαπουνιού και το Αρκάδι Baby υγρό πλυντηρίου έρχονται να δώσουν τη λύση.

Ένα vegan απορρυπαντικό με ελληνική σφραγίδα

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby, είναι ένα απορρυπαντικό ρούχων που αξιοποιεί τη δύναμη της ελληνικής φύσης. Η σύνθεσή του από πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, θα σε απαλλάξει από τους επίμονους λεκέδες. Διατηρεί ζωντανά τα χρώματα των ρούχων, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις απαιτητικές, συχνές πλύσεις όλων των ρούχων των βρεφών. Χρησιμοποίησε το άφοβα σε κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια κλπ. Θα τους δώσει αξεπέραστη φυσική καθαριότητα, απαλότητα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με την πάροδο του χρόνου.

Το Αρκάδι Baby δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο. Δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society», αφού δε φέρει κανενός είδους ζωικό παράγωγο. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 1.575 It, για 26 πλύσεις. Μπορείς να το προμηθευτείς από το σούπερ μάρκετ αλλά και σε αρκετά e-shop.