Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Hush Puppies συνυπογράφουν και προτείνουν  μια νέα σειρά Greek Sandals που θα είναι διαθέσιμα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Το Ελληνικό brand, “Marietta’s Fantasy” θα δημιουργήσει μια συλλογή για την Hush Puppies που θα συνδυάζει την αυθεντικότητα των Greek Sandals και τα ελληνικά στοιχεία που τα χαρακτηρίζει με την προηγμένη τεχνολογία άνεσης των Hush Puppies. Τα πέδιλα θα κατασκευάζονται φυσικά στην Ελλάδα και θα διατίθενται σε παγκόσμιο επίπεδο λιανικής και χονδρικής πώλησης.

H Marietta’s Fantasy, η Leatherex Ltd αλλά και η Hush Puppies ανυπομονούν για την συνεργασία αφού αυτή η νέα συλλογή διαφέρει από ότι έχουμε δει από την Hush Puppies μέχρι σήμερα. Ο συνδυασμός των Ελληνικών σανδαλίων με την τεχνολογία άνεσης της Hush Puppies είναι πραγματικά πρωτοποριακός διότι επιτρέπει στις γυναίκες να φορούν σανδάλια μοντέρνα και στιλάτα και να είναι και αναπαυτικά ταυτόχρονα!!

Η απόλυτη άνεση εγγυάται χάρη στην τεχνολογία Bounce της Hush Puppies που έχει ενταχθεί στο πέλμα του σανδαλιού και που απορροφά τους κραδασμούς και επιστρέφει ενέργεια με κάθε βήμα. Το υπόβαθρο της μόδας των δύο εμπορικών σημάτων εξασφαλίζει στους πελάτες λιανικής και χονδρικής την υψηλότερη ποιότητα και κομψότητα σε όλα τα μοντέλα μας.

Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε και να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα σχέδια και τη νέα χρωματική παλέτα.