Εκατομμύρια άντρες στον κόσμο έχουν αποχαιρετήσει τα μαλλιά τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δοκιμάσει διάφορα τρικ και τεχνικές για να καλύψουν το μικρό ή μεγάλο κενό που έχουν στο κεφάλι. Προηγμένες εμφυτεύσεις,  προιόντα στο εμπόριο που υπόσχονται πως θα βγάλεις μαλλιά, μέχρι την… αξεπέραστη αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνη να γίνεις ρεζίλι περούκα, όλα είναι στην υπηρεσία της φαλάκρας και της ματαιοδοξίας των αντρών. Φαίνεται όμως πως τώρα ήρθε η σειρά για μία καινούργια λύση που ίσως αποδειχθεί σωτήρια! Ποια είναι αυτή; Το τατουάζ!

Επίσημα λέγεται “scalp micro pigmentation”, όπου πολύ απλά οι φυσικές φολίδες κάθε τρίχας γεμίζουν με μελάνι, με τελείες τατουάζ, κάνοντας έτσι το κεφάλι να δείχνει πως είναι πολύ ψηλά ξυρισμένο.

Είναι φυσικά μία ψευδαίσθηση, αλλά δείχνει ιδιαίτερα πειστική! Ο Matthew Iulo είναι ο πρώτος που έχει κάνει διάσημη αυτή την τεχνική στην Αμερική. Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια στη Νέα Υόρκη και μέχρι σήμερα σήμερα έχει αναλάβει στο Micro Scalp USA στούντιό του πάνω από 3000 πελάτες, άντρες και γυναίκες! Μία τέτοια επέμβαση κοστίζει από 2.000 μέχρι 3.500 δολάρια.

Για τους… απελπισμένους που ψάχνουν μία εναλλακτική λύση είναι σίγουρα μία καλή ιδέα. Με αυτή την τεχνική μπορεί κανείς να αλλάξει σχήμα και θέση στο “hairline” του, να κάνει το “μαλλί” του να δείχνει πιο πυκνό, ενώ μπορεί να καλύψει και τις ουλές που του έμειναν στο πίσω μέρος από προηγούμενες αποτυχημένες απόπειρες. Για περισσότερες λεπτομέρεις μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο Facebook της Micro Scalp USA.