Είναι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ο πιο σέξυ φαλακρός άντρας της γης; Μπορεί να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε (έχουμε κάνει και σχετικό poll στο instagram μας @thatslifegr για να πάρουμε και την δική σας γνώμη), ωστόσο η εταιρία πλαστικής χειρουργικής Longevita συνέλεξε στοιχεία από τη Google για να δει πόσες φορές κάποιος διάσημος φαλακρός άντρας θεωρήθηκε σέξυ στο Internet.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακηρύχτηκε ο πιο σέξι, φαλακρός άνδρας στον κόσμο. Αυτό προέκυψε καθώς ο 38χρονος Δούκας του Κέιμπριτζ είχε περιγραφεί ως «σέξι» 17,6 εκατ. φορές στο Διαδίκτυο.

Την λίστα με τους top 10 φαλακρούς celebrities συμπληρώνουν οι:

  1. Prince William – 17.6m
  2. Mike Tyson – 8.8m
  3. Jason Statham – 7.4m
  4. Pitbull – 5.4m
  5. Michael Jordan – 5.3m
  6. Floyd Mayweather – 4.3m
  7. John Travolta – 3.8m
  8. Bruce Willis – 3.3m
  9. Dwayne Johnson – 2.6m
  10. Vin Diesel – 2.3m

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων προκάλεσε… πόλεμο στο διαδίκτυο καθώς οι fans του Jason Statham, άρχισαν να διαμαρτύρονται αφού θεωρούν πως εκείνος είναι ο πιο σέξυ φαλακρός άντρας της γης. Και όχι αδίκως, αν και τα γούστα είναι υποκειμενικά.

Μέχρι και ο ίδιος ο Dwayne ‘The Rock’ Johnson, άλλος ένας πολύ hot φαλακρός άντρας (και ο δικός μας αγαπημένος φαλακρός διάσημος άντρας) αντέδρασε στο άκουσμα των αποτελεσμάτων. Αναρωτήθηκε στο twitter: «πώς σκ@τa συνέβη αυτό;»

Εσείς ποιον θεωρείτε τον πιο σέξυ φαλακρό άντρα της γης; Μπείτε στα insta stories μας στο @thatslifegr και πείτε μας!

πιο σέξυ φαλακρός

Δείτε ακόμη: Η νέα λύση στη φαλάκρα είναι το tattoo!