Αναρωτιέσαι πως συνδέονται ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα με το Netflix; Μα φυσικά έχουν προγραμματίσει μια σειρά με νέα projects, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εταιρεία παραγωγής τους Higher Ground Productions.

Το διάσημο ζεύγος ετοιμάζει την ταινία «Exit West» με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Riz Ahmed. Πρόκειται για μια παραγωγή βασισμένη σε ένα μυθιστόρημα του Βρετανο-πακιστανού συγγραφέα Mohsin Hamid.

«Δημιουργήσαμε τη Higher Ground για να αφηγηθούμε σπουδαίες ιστορίες. Αυτή η ομάδα χτίζει πάνω σε αυτόν τον στόχο και στην απίστευτη διαδρομή που χάραξαν ταινίες όπως οι “ Crip Camp”, “ Becoming” και η βραβευμένη με Όσκαρ “ American Factory”» υπογράμμισαν οι Ομπάμα. «Από επιστημονική φαντασία μέχρι την ομορφιά του φυσικού κόσμου μας και μέχρι τις σχέσεις που μας προσδιορίζουν, η Higher Ground εξακολουθεί να προσπαθεί για καινούργιες προοπτικές, πειστικούς χαρακτήρες και μια γενναία δόση έμπνευσης. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με τους λαμπρούς καλλιτέχνες που είναι πίσω από κάθε μια από αυτές τις ιστορίες. Καθένας τους έχει να πει κάτι σημαντικό» τόνισαν. Μαζί με την ταινία «Exit West», θα ολοκληρωθούν εντός των επομένων ετών: η εφηβική σειρά «Firekeeper’s Daughter». Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα με το οποίο κάνει το ντεμπούτο της η Angeline Boulley. Επικεντρώνεται σε ένα 18χρονο κορίτσι της φυλής των Ινδιάνων Ojibwe, η οποία με πολλές επιφυλάξεις δρα μυστικά κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στον καταυλισμό της.

Παράλληλα, μέσα στο Μάρτιο η Μισέλ Ομπάμα θα παρουσιάσει ένα νέο show μαγειρικής στο Netflix. Η εκπομπή θα έχει επίκεντρο τα παιδιά και θα ονομάζεται “Waffles + Mochi.”