Τα κουνούπια και οι μύγες συνδέονται κυρίως με τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να κάθεσαι στο μπαλκόνι σου για να απολαύσεις το γεύμα σου και οι μύγες να κάνουν επιδρομή στο φαγητό σου. Επίσης ο ήχος του κουνουπιού όταν προσπαθείς να κοιμηθείς και το τσίμπημα που σε φαγουρίζει, σίγουρα σου προκαλεί εκνευρισμό. Υπάρχουν χιλιάδες είδη κουνουπιών αλλά δεν τσιμπάνε όλα τον άνθρωπο. Επίσης είναι επικίνδυνα καθώς μπορεί να μεταφέρουν ασθένειες.

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος να προστατευτείς από αυτά τα έντομα χωρίς να καταστρέψεις το δέρμα σου αλλά να τα διώξεις από κοντά σου. Oι Vaponistas παρουσιάζουν τη νέα σειρά Vapona ZERO με 0% άρωμα και 0% συντηρητικά με εγγυημένη προστασία από τα έντομα.

Η νέα σειρά Vapona ZERO προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στα κουνούπια, μέσα και έξω από το σπίτι, παρέχοντας πλήρη και εγγυημένη αντικουνουπική δράση με τα προϊόντα:

– Vapona ZERO ηλεκτρική συσκευή & δώρο υγρό ανταλλακτικό
– Vapona ΖΕRO υγρό ανταλλακτικό 1+1 ΔΩΡΟ
– Vapona ΖΕRO σπρέι για κουνούπια & μύγες

Τη νέα σειρά ολοκληρώνει η Vapona ZERO εντομοαπωθητική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα που προσφέρει έως και 5 ώρες προστασίας για εσάς και την οικογένειά σας ενάντια σε μύγες & κουνούπια, με 0% αλκοόλη, 0% συντηρητικά & 0% χρωστικές.